Titremesinin Sebebi Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan .....
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

.....

iyikus.com Üyesi
Bugün kanatlarının titrediğini fark ettim. Ayağı sıcak ama diğer kuşlarınkinden pek farklı değil, ateşi var mı emin olamadım. Cereyanda kalmamasına da dikkat ediyorum. Videoda halsiz gözüküyor ama diğer kuşları görünce hareketleniyor ve ötüyor. Sebebi ne olabilir?

Bugün kanatlarının titrediğini fark ettim. Ayağı sıcak ama diğer kuşlarınkinden pek farklı değil, ateşi var mı emin olamadım. Cereyanda kalmamasına da dikkat ediyorum. Videoda halsiz gözüküyor ama diğer kuşları görünce hareketleniyor ve ötüyor. Sebebi ne olabilir?
Maşallah sağlıklı görünüyor kanatlarını açık tutmak istiyor hava sıcak olduğu için bu yüzden titreme oluyor banyo yapmasını sağlayın eğer sevmiyorsa fisfis yardımı ile yıkanmasını sağlayın

Maşallah sağlıklı görünüyor kanatlarını açık tutmak istiyor hava sıcak olduğu için bu yüzden titreme oluyor banyo yapmasını sağlayın eğer sevmiyorsa fisfis yardımı ile yıkanmasını sağlayın
Ortam sıcaklığı normal ve diğer kuşlar aynısını yapmayınca aklıma gelmemişti, teşekkür ederim. Ayrıca daha 40 günlük banyo yapabilir mi?

Tamamen İpek hhocamin dediği gibidir. Vücut ısısını dengeleme çabası. Diğer bir nedense stres kaynaklı yapıyor oluşudur ama sakin karakterli bir kuşa benziyor.

Tamamen İpek hhocamin dediği gibidir. Vücut ısısını dengeleme çabası. Diğer bir nedense stres kaynaklı yapıyor oluşudur ama sakin karakterli bir kuşa benziyor.
Bir hafta geçti hala devam ediyor. Oda sıcaklığı normal, diğer kuşlar bunu yapmıyor. Titremenin başka sebepleri neler? Ayrıca hala sarı lekeli dışkılıyor. Aldığımdan beri böyle, yaklaşık 2 haftadır.

Son düzenleme:
Siz yanina yaklaştığında mi yapıyor bu hareketi genelde?
Ateşli hastalıklar olabilir.
Ayrica her kuş farklı şekilde davranabilir. Kuşunuzun normali bu olabilir.
+ Bir miktar kanat düşmesi var gibi. Doğuştan bir kayma veya çarpma gibi nedenlerden incitmis olabilir

Siz yanina yaklaştığında mi yapıyor bu hareketi genelde?
Ateşli hastalıklar olabilir.
Ayrica her kuş farklı şekilde davranabilir. Kuşunuzun normali bu olabilir.
+ Bir miktar kanat düşmesi var gibi. Doğuştan bir kayma veya çarpma gibi nedenlerden incitmis olabilir
Sürekli yapıyor bunu. Ateşi olduğunu nasıl anlayabilirim?
+ Kardeşine göre az uçuyor. Uçtuğunda da pek yükselemiyor.

Bence direkt antibiyotik yüklemesi zararlı olabilir. Sonuçta antibiyotik kuşlar için mecbur kalınmadıkça pek tavsiye edilmiyor. Bir veterinere sorup öyle hareket etmenizi öneririm.

Geri