muhabbetttt
iyikus.com Üyesi
Merhabalar geceleri kuşlarım parmaklarını ritmik şekilde oynatıyor.Araştirmalarim sonucu toe tapping olabilecegini öğrendim ama bu toe tapping nedir ? nasıl tedevi edilir ?Ölumcul,yada ciddi bir rahatsızlık mıdïr ?
Gervit hafta bir kez 4 damla 40 ml suluğaHocam bu vitaminleri hangi dozda ve ne sıklıkta veriyordunuz tek tek yazın lütfen.
Siz bt amin forte kullanın sadece. Entrobacı ise iki haftada bir kez verin ☺ Tüyden çıkınca bt amin forteyi de iki haftada bir verin ☺Gervit hafta bir kez 4 damla 40 ml suluğa
BT amin forte yarım suluğa 8 damla
Probiyotik entrobac yarım suluğa tahta kasıgin ucu ilehafta bir kez veriyorum.
Hocam o kadar kolay anlatıyorsunuz ki kuşu ben daha avucuma bile alamadim cesaretimi toplamaya çalışıyorum bir dişimi cektirirken bu kadar stres olmuştum onda da 3 gün bahane uydurarak dış çekimini uzattım.şu tırnaklar bir kesilse de bende rahatlasam oda vallahi rüyalarımda bile tırnak kesiyorumÇok zor değil. Kuşu ve Keseceğiniz parmağı sabit tutun. Diğer parmakların makas arasına girmediğinden emin olmadan kesmeyin. Azdan başlayıp peyderpey yukarı çıkın. Tam kesmeden biraz baskı uygulayın önce Kuşun canı yandığını hissederseniz kesmeyin yeterli seviyeye gelmişsiniz demektir.
adamlara kuş diyince yüzüme çok boş bakıyorlar kanatlı uzmanı lazım.her ile bir kanatlı uzmanı olsa ne güzel olurduHocam veterinere götürün kessin. Niye bu kadar stres
Hocam gerviti ayda bir verilsin bu aralar nedense gervit hep tik yapıyor konuları görüyorumHocam gelin hiç vermemekte el sıkışalım Hocam yağda çözünün vitaminler vücutta depolanır ve fazla vermek zararlıdır Ancak ! suda çözünen vitaminler depolanmaz ve her gün bir miktar alınmalıdır. Şimdi E vitamini veya A vitamini fazla depolandı diye B vitaminlerini cezalandıramayız. En azından B kompleks vitamini edinip suyuna her gün bir miktar katmalı ve gerwiti eğer fazla doz kullanmışsa bir süre ara vermelidir. Kuş tüydeyse ki muhtemelen tüydedir. Tamamen kesmek olmaz. Ki gerwiti hangi dozda kullanmış bilmiyoruz.
Ben ışığa tutuyorum kırmızı damara bakıyorum, oraya gelmeden minik minik bebek tırnak makasıyla kesiyorumÇok teşekkur ederim kötü bir şey olmasından çok korkmuştum.Birde kuşumun birinin tırnaklari biraz uzamiş ve kilo kaybı var tırnak makasıyla kesebilir miyiz yoksa özel makasları var mı vede kilo kaybı tüy döneminden mi kaynaklı
Bir kişi öyle bir yorum yaptı. Başka görmedim. Ki onun yanılıyor olma ihtimali çok yüksek. Madem gerwit yapıyor o zaman başka vitamine geçmeli.Hocam gerviti ayda bir verilsin bu aralar nedense gervit hep tik yapıyor konuları görüyorum
Hocam her hafta verildiğinde bu olur rutin kullanımı böyle değil çünküBir kişi öyle bir yorum yaptı. Başka görmedim. Ki onun yanılıyor olma ihtimali çok yüksek. Madem gerwit yapıyor o zaman başka vitamine geçmeli.
İki haftada bir hocam yarım suluğa 4-5 damla ancak meyve sebzeyle beslenen kuşlarda bence ayda bir olmalı. Bt amin forte tüy döneminde haftada iki kez, yarım suluğa 8 damla. Ama rutinde iki haftada bir kez verilebilir ☺Üretici nerisi haftada 1 tüy dönemi 2 hatta. Rutin kullanımı nasıl ? Ben bu ürünü hiç kullanmadığımdan soruyorum.