Tuhaf Kafa Hareketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Andrea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Andrea

Forum Sakini
Çikonun bu hareketini ilk yaptigi zaman paylaşmıştım, kur gibi yorumlanmisti. Bu kez çok uzun bir sure yaptı elimdeyken, eşimden çekmesini istedim, 30 saniye kadar yapıyor videoda ancak 2-3 dk böyle parmaklarimda gezdi. Onu kafese koymak için parmağıma aldığımda bunu yapmaya başladı ve 2-3 dk boyunca herhalde 10 kez yapmıştır. Kusmaya mi çalışıyor, kur mu yapıyor yoksa başka bir şey mi öğrenmek istiyorum. Çünkü hem komik görünüyor hem de korkutuyor beni :D Bu şekilde kafa hareketinden sonra gagasini sonuna kadar açıp dilini sürekli sağladığını fark ettim, kameranın aksi tarafta yaptığı için dil hareketi gözükmüyor. Kusma falan yok bu arada. Çok mutlu görünüyordu.

Anladım hocam çok teşekkür ederim. Cikonun kardeşini de paylaşayım, üretici göndermişti. Yandan foto ama belki size fikir verir.

Ekli dosyalar

• IMG-20230306-WA0019.jpg
    IMG-20230306-WA0019.jpg
    168.2 KB · Görüntüleme: 5

Hocam dozu artırmaya başladı bir de hareketi yaparken dışarıya yem kusmasa da gagasinin içinde bir şeyler yuvarlandigini görüyorum. Video birkaç gün önceden ama bugün yapti yine hareketi, baya ağzının içinde kusmuk gibi yuvarliyordu bir şeyler. Bu arada kafesten dışarı saldım mutlu mutlu uçunca yaptı hareketi.

@Doğanay Y.

Geri