Tuhaf Kaşınma Hareketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Andrea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Andrea

Forum Sakini
Bugün cikoyu videodaki gibi yakaladım. Sanki tuye girdi gibi görüyorum, henüz banyo yaptiramadim, vilmectin de henüz uygulayamadim. Bugün bi yarım saat sevdim kasidim onu, zaten kendini epey kaşıdi o da sonra kafeste bu sürtünme hareketini yaparken gordum göz çevresine falan ince ayar yapıyor gibi geldi ama korktum bir zarar görür mü diye. Bu tarz surtunme hareketi normal mi acaba?

Merhaba ,
Bu hareket bana göre sorun değil
Bir kaç muhabbet kuşum da bu hareketi yaptı gaga taşını eşi sanıp kasimasi için kafasını aynı çiko gibi yapıyordu
Şuan eş aldığım erkek kuşumda salıncagina bu hareketi yaptı defalarca bence sorun yok tek sorun yanlız olması 😃

Merhaba ,
Bu hareket bana göre sorun değil
Bir kaç muhabbet kuşum da bu hareketi yaptı gaga taşını eşi sanıp kasimasi için kafasını aynı çiko gibi yapıyordu
Şuan eş aldığım erkek kuşumda salıncagina bu hareketi yaptı defalarca bence sorun yok tek sorun yanlız olması 😃
:D Bi eş alma vaktim geliyor galiba daha ufak ama bilmiyorum ya.
Benim kuşlarımda böyle yapıyor birazdan veterinere gideceğiz soracağım bu hareketi neden yaptıklarını 🤔🤔🤔
Görüşlerini paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Kendini kaşımak için bir yöntem bulmuş gibi 😊
Ben fazlasıyla kaşıyorum oralarını hocam ama :D yetmiyor demek ki bi eş almak istiyorum yakında. Ayrıca vilmectini uygulayacağım bi damlalık veya enjektör temin edip belki kaşınması rahatlar. Ayrıca tüye de giriyor gibi belki o da etkendir yoğun kaşınmasına

Ben fazlasıyla kaşıyorum oralarını hocam ama :D yetmiyor demek ki bi eş almak istiyorum yakında. Ayrıca vilmectini uygulayacağım bi damlalık veya enjektör temin edip belki kaşınması rahatlar. Ayrıca tüye de giriyor gibi belki o da etkendir yoğun kaşınmasına
Muhtemelen hocam 😊

Geri