Yani ilk kırmızı kafesteki gibi değil mi?Sizin paylaştığınız resimde ki gibi olmalıdır
Çok teşekkürler bu şekilde yapacağım. Hem bu şekilde yapınca salıncağıda takabilirim.Ekli dosyayı görüntüle 9833
Bu şekilde evet. Yüksekte olan tüneği 1 tık daha aşağı indirebilirsiniz. Ve tünekleri dışkıların yemliklere gelmemesi için aynı şekilde karşı taraftan monte edebilirsiniz. Ayrıca suluk ve gaga taşları gibi materyalleri tünek başlarına, kuşların rahatlıkla erişebileceği noktalara konumlandırmalısınız.
Ben bunu tavsiye etmiyorum. Dışkı gelmemeli evet ama bu sefer tüneklerin birbirine uzaklığı artıyor. Buda mubişler için zor olabilir. Plastik kullanılmamalı evet.tam tersi dediğiniz nedir? tünekler yukarıdan dışkı gelmiyecek şekilde konumlandırılmalı sizin tünekler öyle konumlandırılmamış plastik tünek yerine tahta tünek olmalı plastik zararlı
Evet dogru uzaklik cok artiyor. Zaten haftada 1 tünekleri yıkıyorum sorun olmaz dışkı gelmesinin.Ben bunu tavsiye etmiyorum. Dışkı gelmemeli evet ama bu sefer tüneklerin birbirine uzaklığı artıyor. Buda mubişler için zor olabilir. Plastik kullanılmamalı evet.
anlaşıldı@Şimâl bu konuda haklı. Yetişemiyorlar diğer tüneğe konuşmalarına gerek yok. Kafes büyük ise yine uçarak atlarlar diğer tüneğe ama küçük kafeste tünekler yakın olsa daha iyi olur.