Tütsü vb. ürünler insan sağlığına olduğu gibi, hayvanların bulunduğu ortamlarda da kullanılması zararlıdır.İyi akşamlar herkese öncelikle. Benim sorum muhabbet kusunun bulunduğu odada tütsü yakmak onu etkiler mi ?
Peki tutsu yanarken degil de yandıktan sonra ki hava etkiler mi yani hava da ki koku.tesekkur ederim bilgilendirmeniz için.Tütsü vb. ürünler insan sağlığına olduğu gibi, hayvanların bulunduğu ortamlarda da kullanılması zararlıdır.
Tesekkurler bilgilendirmeniz için. Tütsü sondukten sonra hava da koku etkiler mi peki.Tabii etkiler. Naif canlılar bu kuşlar. Tütsüden çıkan dumanı da soluduklarında kötü durumda etki edecektir.
Tütsünün kokusu geçene kadar etkileyebilri.Tesekkurler bilgilendirmeniz için. Tütsü sondukten sonra hava da koku etkiler mi peki.
Tamamdır tesekkurler.Tütsünün kokusu geçene kadar etkileyebilri.
İyi akşamlar herkese öncelikle. Benim sorum muhabbet kusunun bulunduğu odada tütsü yakmak onu etkiler mi ?
Tesekkur ederim yorumunuz ve zahmetiniz icin. O zaman tütsu maceram başlamadan bitti.Eğer bu hindistandan gelen ucuz çubuk tütsüler ise bırakın kuşu sizede zararlı!
Onun yerine size doğal kokulu yağları tavsiye ederim. Hem zararsız, hemde çok faydalıdır
Alttaki videoları izleyin. Benim favorim lavanta
1. yöntem buhurdanlık;
2. yöntem bambu çubukları;
3. yöntem fıs fıs;
Tesekkur ederim yorumunuz ve zahmetiniz icin. O zaman tütsu maceram başlamadan bitti.![]()
Emin olun deneyeceğim.Rica ederim.. Bu yağlar baya iyi koku yayıyor deneyin mutlakaÇay tabağına 4-5 damla yağ damlatıyorum birazda su ekleyip peteğin üstüne koyuyorum oda mis gibi kokuyor
![]()