Bence en iyisi hocam demeye devam edin. Ben abi demeye devam edicem ama olsun.
Abi diyecen tabi bizmi sana abla diyecez

Bence en iyisi hocam demeye devam edin. Ben abi demeye devam edicem ama olsun.
Ben öyle demedim ama sen bilirsin Ümit abi. Zaten demem saygım el vermezAbi diyecen tabi bizmi sana abla diyecez![]()
Oldukça yeterli oluyor ama bu tip ek takviyeler mevcut. Alınması gereken elementler oldugundan, küçük paketliler alinabilir.Hocam bu çinko lizin vs bazı mama içeriklerinde de (örnek cede) görünüyor. Yeterli değil mi içindeki miktar.
TeşekkürlerOldukça yeterli oluyor ama bu tip ek takviyeler mevcut. Alınması gereken elementler oldugundan, küçük paketliler alinabilir.
Hocam bu çinko lizin vs bazı mama içeriklerinde de (örnek cede) görünüyor. Yeterli değil mi içindeki miktar.
protein olarak hangi besinlerle takviye yaptınızBenimde çıplak bir yavrum olmuştu geçenlerde bahsetmiştim bir konuda. Onu toparlayan bu tip bir ürün değildi. Elbette katkısı olmuştur bir şey diyemem ancak protein ve B kompleksi + banyo ile ben çözdüm olayı. Bunların içinde de çinko elbette vardı. Kuştan kuşa durum değişebilir, onda işe yarayan bizde yaramayabilir. Bu nedenle yine de tüy sorunu olan biri dikkate alabilir.