Halsizlik olur mu peki bu dönemMerhaba yoğun bir tüy döneminde olmalılar Evet o Keleşme tüye girdikleri için gerekli Takviyeleri verip süreci geçmesini beklemekten başka çare yok sorun yok merak etmeyin
Hocam tüy döneminde halsizlik yaşamadık şimdi tüyden çıkmadı mı bilmiyorum kafasında Tek 1 tane var az ama dünden beri kabarık durduğunu fark ediyorum Watch unnamed | Streamableyoğun olur hem de
Bana da yumurta gibi geldi hocam gerwit vermiştim o mu yaptı acaba bu zamana kadar hiç yumurtlamadi. Yağlanması yoktu hocam yani atlattı onu şuan kitlesi var kitle den dolayı nefes zor alıyor olabilir mi ya da üşütme bakteri sorunu mu vardır ilaç kullansam mı öneriniz varsaAşırı yağlanmış gibi duruyor, tüy kalitesi de ne yazık ki kötü. Kötü nefes alış verişinin sebebi yopun yağlanmadan dolayı olabilir. Yumurtlayacak kuş havası var görünürde
Bir de dışkısıni zaman zaman yiyo bakteri mi.kapti acaba yine elimde Sulphamezatin var hocam 2 gün kullansam sorun olur mu sizce 1 buçuk ay önce kullanmıştım çünküBana da yumurta gibi geldi hocam gerwit vermiştim o mu yaptı acaba bu zamana kadar hiç yumurtlamadi. Yağlanması yoktu hocam yani atlattı onu şuan kitlesi var kitle den dolayı nefes zor alıyor olabilir mi ya da üşütme bakteri sorunu mu vardır ilaç kullansam mı öneriniz varsa
Yağlanma kuşlarda kabarma yaratır mı peki hocamdışkılar yansıtmıyor durumunu bence. Temiz duruyor dışkı
Yani sebepsiz kabarma da olmaz altında bir şey var bence inşallah megabakteri falan tekrar olmamıştır kabarmadığı zaman tüyleri düzgün duruyor aslında bir de tüy döneminden yeni çıktı sulphamazethine 2 gün daha verdim sanki kabarık görünümü azaldı gibi ama tamamen bir düzelme yok neyse bir şey anlaşılmıyor en iyisi uygun vaktim de veterinere tekrar gitmekAslında hayır. Kabarma harici kalitesiz bir tüy görünümü var. Tiftik tiftik duruyor veya kırık bir görünüm mü desem daha doğru olur bilemedim.