Melike Gül
Forum Sakini
Merhabalar, benim bir sultan papağanım bir de muhabbet kuşum var. Sultan papağanım bize 1,5-2 yaşında geldi. Şu aralar kaşındıkları için önlem olarak parazit damlası aldım ne olur ne olmaz diye kullanmak istiyorum. Parazit damlası olarak Tyson Bitason aldım ve birkaç sorum var Eğer cevaplarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler?
1- İkisinede bir damla olacak şekilde mi uygulamalıyım yoksa sultan papağanıma biraz daha fazla mı damlatmam lazım?
2- Sultan papağanımın ense kısmında birkaç kapsül tüy var. Ensesine ilacı damlattığımda kapsüldeki tüylerine de gelebilir. Bu bir sorun yaratır mı?
3-İlk dozu uyguladıktan sonra ikinci bir doz uygulamam gerekir mi gerekirse de kaç gün sonra uygulamalıyım?
4- İlk damlayı damlattıktan kaç gün sonra banyo yapmalarına izin verebilirim?
5- ve son olarak takviye bir ürün vermem gerekir mi bu zamanda (probiyotik, b vitamini, multivitamin takviyesi gibi)

1- İkisinede bir damla olacak şekilde mi uygulamalıyım yoksa sultan papağanıma biraz daha fazla mı damlatmam lazım?
2- Sultan papağanımın ense kısmında birkaç kapsül tüy var. Ensesine ilacı damlattığımda kapsüldeki tüylerine de gelebilir. Bu bir sorun yaratır mı?
3-İlk dozu uyguladıktan sonra ikinci bir doz uygulamam gerekir mi gerekirse de kaç gün sonra uygulamalıyım?
4- İlk damlayı damlattıktan kaç gün sonra banyo yapmalarına izin verebilirim?
5- ve son olarak takviye bir ürün vermem gerekir mi bu zamanda (probiyotik, b vitamini, multivitamin takviyesi gibi)