Paşa çok iyiydi ilk kez bugün dengesini kaybetti 3 gün kafesten çıkmamıştı misafirlikte. Kafeste yere düşmüş sonra da çıkardık dışarı bir yerlere çarptı zor tuttum sakatlanacaktı az daha çarpsa. Normalde tutmaya çalışsam asla yakalatmaz kendini ama yakalattı... Tüye girdi çok fazla tüy döküyor bu yüzden uçamayıp çarpmış olabilir mi? Tüyleri çok seyrek gibi şu anda... Nolur yardım edin sorunu ne anlayamadım kanatları falan mı hareketsizlikten rahatsız oldu acaba dışkısını da bırakıyorum şimdi buraya
youtube.com
Hâli bu şekilde hafif titriyor gibi kanatları üşüyor diye üstünü örttüm kafesinin ama çok hâlsiz yani resmen duvarlara çarptı ilk kez oldu böyle bir şey. Sabah da uçurduk ama böyle olmamıştı çarpmamıştı hiçbir yere. Vitamin olarak Aminosol markalı vitamin var elimde. Vermeli miyim? Tüy dökümünde demiştim hani yolunmuş tavuk gibiydi tüyleri kafes tabanında. Aşırı döktü. Acaba bunlarla mı ilgili uçamaması?

5 Mayıs 2022

Hâli bu şekilde hafif titriyor gibi kanatları üşüyor diye üstünü örttüm kafesinin ama çok hâlsiz yani resmen duvarlara çarptı ilk kez oldu böyle bir şey. Sabah da uçurduk ama böyle olmamıştı çarpmamıştı hiçbir yere. Vitamin olarak Aminosol markalı vitamin var elimde. Vermeli miyim? Tüy dökümünde demiştim hani yolunmuş tavuk gibiydi tüyleri kafes tabanında. Aşırı döktü. Acaba bunlarla mı ilgili uçamaması?
Son düzenleme: