Merhabalar, bir bebek kuş, annesi tarafından 17 gün önce hırpalandı, ben sahiplendim, Belki postu hatırlayanlar olur. Üst gagası ve ceresinin yarısı baya darbe almıştı. 4-5 gün ince tabaka halinde bepanthol uyguladım sadece ceresine , çok şükür iyileşti eski halini almaya başladı. Maalesef üst gagası tamamen gitmiş, oradaki siyahlaşmış dokuyu ben gagasının bi kısmı zannediyordum, ama ölü dokuymuş
O doku gidince altta sadece pembe bir doku kaldı. O günden bu yana a21 mamayla besliyorum, ancak bu uzun vadede ona iyi gelmeyecek. Hem de nedbe doku gittiği için burun boşluğuna kolayca kaçabiliyor mama. Elimde pelet ,kabuksuz yem ve cede mama var.Kabuksuz yemi ve pelet yemi küçük parçalar haline getirip kafesin tabanına seriyorum , biraz kurcalıyor ama yiyemiyor. Acaba gagası uzar mı hiç, farklı bilgiler var sormak istedim. Uzamasa bile alt gagasıyla yem yemesi mümkün olabilir mi? A21 mama harici nasıl besleyebilirim, hem çok ishal oluyor doğal olarak hem de beslenme olarak yetersiz kalacağını düşünüyorum.
Biraz uzun oldu, şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.
Bu da son halimiz
kendisi zıpır bir Şirine.

Biraz uzun oldu, şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.
Bu da son halimiz