Üst solunum yolu enfeksiyonu ve monodoks

mk.hobihanem

iyikus.com Üyesi
Merhaba kuşum 2 haftadan daha fazla süredir böyle video biraz karanlık ama belli oluyor seside belli oluyor monoks kullandık sesi birazcık azaldı ama gine var ne yapabilirz ve kafasını sürekli tellere kaşıyor modu yerinde dişisine bağrıyor atlıyor zıplıyor yem yemesinde su içmesinde sıkıntı yokStreamable Video

Merhaba, öncelikle ağırlığını ölçmenizi isteyeceğim. Tık tık ses ilerlemiş bir iki hastalığın ortak belirtisi. Monodoks nasıl kullandınız?

Merhaba, öncelikle ağırlığını ölçmenizi isteyeceğim. Tık tık ses ilerlemiş bir iki hastalığın ortak belirtisi. Monodoks nasıl kullandınız?
HOCAM KUŞUN AĞIRLIĞI STABİL BU ESKİ VİDEOSU BİRAH HOCAM ŞUAN VİDEDAKİNDEN BİRAZ DAHA İYİ AMA GİNE YAPIYOR GÜNDÜZLERİ AZ GECELERİ FAZLA YAPIYOR SESİ MONODOKSUDA 1 SULUĞA 1 PİRİNÇ TANESİ

Bulunduğu ortam Zorlumu hapşırık bu yaptığı
Yani uzun süre olmazsada ayda yılda bir iki defa bu hareket normal sayılır ama sık sık yapıyorsa üşutmus olabilir
Güncel dışkı resmini de görebilir miyiz
YOK DEĞİL
2 HAFTADIR FIK FIK SESİ var HOCAM
Fotoğrafı yükleyemedim dosya çok büyük hatası verdi

cok benzer durumda kusum vardi ki hala var ve ayni durumda. nesesi olsun, istahi olsun her seyi yerli yerinde ama o ses durmadan cikiyor. doksisiklin kullandim gecmedi, tylosin tartarat denedim o da gecirmedi ne yazik ki. en sonunda nebulizatore vicks, kekik yagi vs koydum onda biraz rahatladi. tavsiye ederim

cok benzer durumda kusum vardi ki hala var ve ayni durumda. nesesi olsun, istahi olsun her seyi yerli yerinde ama o ses durmadan cikiyor. doksisiklin kullandim gecmedi, tylosin tartarat denedim o da gecirmedi ne yazik ki. en sonunda nebulizatore vicks, kekik yagi vs koydum onda biraz rahatladi. tavsiye ederim
HOCAM KEKİK YAĞINI NASIL KULLANDINIZ DİREK AĞZA MI YOKSA SUYA MI BİRDE AKTARDAN MI ALDINIZ

Geri