Üşütme sorunu

GülşahM.

Forum Sakini
Kuşlarimla uzun yolculuğa çıktım konu açmıştım önceden dişi kuşum üşütmüş olabilir mi erkekte bir sorun yok.

Dişi kuşumun dışkılarında da bir sorun göremedim açıkçası her zamanki gibi dışkılaması. Ama arada böyle uyukluyor1000071447.jpg

şahsi görüşüm, enfeksiyon ilerliyor dışkı bozulmaya baslamış. ben olsam risk almam antibiyotik kullanırim
Evde hiç yok, yem sipariş etmiştim onu bekliyorum şimdi baktım kuş çok kötü durumda değil görünüyor, yarın veterinere gidip ilaç alacağım durumu söyleyip aslında kuşu götürmem daha iyi ama hava çok berbat görünüyor daha çok hasta olursa

Videosunu ve güncel net dışkı resmini paylaşır mısınız
Veterineri aradım durumdan bahsettim bugün randevularıda doluydu dışkı resmine bakıp yorum yaparım dedi kuş bazen çok neşeli özellikle sabahları hocam şuan mesela iyi duruyor ama gün içinde arada uyukluyor. Çok hasta değil sanki ama derdi ne anlamadım ki

Tren garına ben giderken yağmur yağmaya başlamıştı şemsiyem yoktu üstlerinde streç ve küçük battaniye vardı bence orada üşüttü bu kuş. Siyah olanlar eski dışkı küçük diskilar erkek kuşun büyüklerin dişi

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri