Üşütmüş bir kuşun oda sıcaklığı nasıl olmalıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Büşra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Büşra

iyikus.com Üyesi
Normal (hasta olmayan) kuşlar için oda sıcaklığı 25-27 ideal ama hasta olan (üşütmüş) kuş için oda sıcaklığı nasıl olmalıdır

Benimde kuşum üşütmüş doğal gaz sobasının karşısında tutsam iyileşir mi şuan da veterinere götüremiyorum 15 gün evde kalmamız gerekli önceden kullandığım vitaminleri veriyorum bana da yardımcı olursanız sevinirim

Oyla 0
Normal (hasta olmayan) kuşlar için oda sıcaklığı 25-27 ideal ama hasta olan (üşütmüş) kuş için oda sıcaklığı nasıl olmalıdır
Çok ağır hastalığı varsa 30 lu derecelerde hasta bakım kafeslerine alınır kuşlar. Öyle bir durum yoksa ufak hastalıklarda 20 li dereceler idealdir. Doğrudan ısıtıcıya yaklaştırmanıza gerek kalmayacaktır. Vücudu sıcak tutacak proteinden, yağdan zengin tohumları artırabilirsiniz tabi eğer sindiriminde bir sorın yoksa. Odaya soğuk diyebilmeniz için zaten 15 derece altına bir kere inmiş olması gerekiyor

Oyla 0
Benimde kuşum üşütmüş doğal gaz sobasının karşısında tutsam iyileşir mi şuan da veterinere götüremiyorum 15 gün evde kalmamız gerekli önceden kullandığım vitaminleri veriyorum bana da yardımcı olursanız sevinirim
Üşüttüğünü nasıl anladınız. Başka bir şeyde olabilir. Ayrıca bir konu açıp dışkı fotoğraflarını eklemelisiniz. Arkadaşlar yardım olacaktır.

Oyla 0
Geri