Taha Aktaş
Veteran
Aynen fiyat yazmayı unutmuşum.Çok iyi görünüyor. Fiyat ne düşünüyorsun onu belirtmemissin
Bence bu pc için uygunmaşallah![]()
Parçaları tek tek gir 16 dan aşağı çıkamazsın.maşallah![]()
14k düşünüyorum.
Arabamı satıyon la 14k mış bide uygun fiyata yazmış![]()
Yukarıda detaylıca yazmıştım aslında. Gayet de uygun bu sisteme.Arabamı satıyon la 14k mış bide uygun fiyata yazmış![]()
Dediğim gibi; dilenirse 32 olabilecek ama 16 da yetecek olan çift slot (8x2) 3200 MHz lik ram’ler var sistemde. Çoğu oyun ortalama 7-10 arası ram kullanır. Bu sebepten dolayı 16 gayet yeterlidir….Tek şey ben olsam duramazdım.O ekran kartına layık olsun diye kesin 32 gb ram e çıksrtırdım sistemi 16gb da yeterli ama birazda aslında kullanıma bağlı.
Evet oyunlarda yeterli tabi ben biraz işin montaj grafik çizimi kısmında alacaklar için söyledim.Bir kaç oyunun fps değerlerini söyleyim de değer mi değmez mi siz karar verin.
Valo Ortalama: 370 FPS
Cs Go Ortalama: 330 FPS
Bannerlord Ortalama: 160 FPS
(1080P en yüksek ayaklardaki fps değerleridir.)
Gpu, cpu sıcaklığı/kullanımı değerlerine girmedim. Fps yeterli olur. Zaten sistem satıldı sırf performansını görün diye yazdım..
Dediğim gibi; dilenirse 32 olabilecek ama 16 da yetecek olan çift slot (8x2) 3200 MHz lik ram’ler var sistemde. Çoğu oyun ortalama 7-10 arası ram kullanır. Bu sebepten dolayı 16 gayet yeterlidir….