Versele laga herbolan hakkında

Metin BİLGİN

iyikus.com Üyesi
Merhaba

Aranıza yeni kalktım. Yaklaşık 1 yıldır muhabbet kuşu besliyorum 1 tane kuşum var adı bıcırık :)

Soruya geçeyim neyse

Prebiyotik olarak diazyme 256 kullanıyordum önerilmedi entrobac a geçtim fakat versele laga herbolan da mevcut elimde.

Bu ürün yani versele laga herbolan tam sıvı prebiyotik yerine geçer mi yoksa sadece ek destek ürünü müdür?

Teşekkürler.

Çözüm
Herbolan, özellikle güvercinler için uçuş ve yarışma öncesi/sonrası enerji vermesi için kullanılan doğal bir bitkisel bileşim. Muhabbet kuşları için de kullanabilirsiniz. Tavsiyem mamasını nemlendirmek için bir tatlı kaşığı katmanız.

Probiyotik olarak Entrobac devam edin çünkü içinde multivitamin denebilecek kadar zengin bir içerik barındırır. Haftada iki gün suluktan vermeniz kifayetli olacaktır.
Abi entrobac hem probiyotik hemde prebiyotik. Herbolanda prebiyotikte var daha önceden bakmıştık spirulina çok faydalı birşey. Bitki özleride var. Herbolanla entrobacı beraber kullanabilirsiniz. Biz olsak önce herbolanı kullanırdık. Faydalı bir ürün gibi duruyor. Bilen Hocalarda yorum yazacaktır.
...

Herbolan, özellikle güvercinler için uçuş ve yarışma öncesi/sonrası enerji vermesi için kullanılan doğal bir bitkisel bileşim. Muhabbet kuşları için de kullanabilirsiniz. Tavsiyem mamasını nemlendirmek için bir tatlı kaşığı katmanız.

Probiyotik olarak Entrobac devam edin çünkü içinde multivitamin denebilecek kadar zengin bir içerik barındırır. Haftada iki gün suluktan vermeniz kifayetli olacaktır.

Çözüm

Teşekkürler.

Geri