Rica etsem görüntülerini atarmısınız çok çeşit çıkıoMerhaba bu ürünler Hepsiburada,
Trendyol , Akyol kardeşler, grpet.com no.11 de bulunuyor
Ben Hepsiburadan alıyorum
Sultanlar içinde bu ürünler kullanılabilirSultan çifti için önerebileceğiniz vitaminleri öğrenmek isterim![]()
Bu setteki her üründen çok az bölüp koymuşlar. Yani size max 2-3 hafta yeter. Ayrıca çift kuşunuz olmadığı için yani kuşunuz kuluçkada olmadığı için birde e vitamini vermek çok gereksiz olur. Zaten gerwit alacağınız için ondaki vitaminler yeter de artar.Ekli dosyayı görüntüle 27642bu şekilde set var birde
devamlı bu ürünler bulunuyor ülkemizde. Bu nedenle üstte önerilen ürünler alınabilir bence de. Tollyamin forte bana göre daha iyi bt amin forte den.Sultan çifti için önerebileceğiniz vitaminleri öğrenmek isterim![]()
Teşekkür ederimGörsel olarak bunlar ama bölünmüş şekilde satılıyor
Teşekkürlerkullanımları doğru evet. Umarım faydalı olurlar
Kızgınlık için kullandığınız takviyeler neler e 50 mi?Selamlar 1 ayı geçik süredir almış olduğum kızgınlaştırıcı ve vitamini kullanıyorum.( Versele laga ferti - Med tollyamin forte). Erkek kuşumuz kur yapıyor, dişi çiftleşme pozisyonuna geliyor fakat erkek yaklaştığında korkup kaçıyor. Sizce daha kullanmaya devam edilmeli mi yoksa ümidi kesmeli miyiz?
Kızgınlaştırıcıyı daha uzun süre kullanmak zarar verir mi ?
Versele laga ferti vit diye bir toz. Buraya danışıp almıştım amaKızgınlık için kullandığınız takviyeler neler e 50 mi?
Himm anladımVersele laga ferti vit diye bir toz. Buraya danışıp almıştım ama
Teşekkürler inşallah işe yarar, yoksa ikinci dişimizden de umudu keseceğiz. İlki ölmüştü maalesef bunu aldık ama bu bebekte çok korkuyor erkekten.Himm anladım
Doğanay hocam görünce yazacaktır e50 ve s50 olan kızıştıricilarin günleri vardı
Bunlarinda vardır mutlaka