Vitamin ilaç vb.. ürünleri doğru sekilde saklama

mk.hobihanem

iyikus.com Üyesi
Merhabalar berovit b sulpamezite gervit w kombi mix entrobac vb.. ürünleri nasıl muhafaza etmeliyiz ben evde dolabın içinde tutuyordum ev kaloriferli sıcak yani balkondaki dolaba koysak olur mu nasıl muhafaza ederim yardımcı olabilir misiniz

Yanılmıyorsam 24 derece ve altı öneriliyor. Toz ürünler buzddolabı için uygun olmuyor genelde ancak likit ürünleri dolapta saklıyorum ben

Hocam bişe daha sorcam daha önceki konularım kür yaptığım takımın dışkıları böyle kombi mix verdim 3 gün 3 günde probiyotik dışkılar bu şekil tekrarlayalım mı sulphamezite var elimde bide salmonella olan kulum var onu kümeste tutmuyorum eczaneden mikostatin metrodazol etkenli ilaç dirafurly kapsul largopen var bunlardan da verebilirz kür tekrar uygularsam bağışıklığı düşer diye tedirginim dışkılar sağlıklı gösteriyor mu ?

Ekli dosyalar

• 42B5A2B5-FF6F-4720-82F6-8930BCDD9034.jpeg
    42B5A2B5-FF6F-4720-82F6-8930BCDD9034.jpeg
    604.6 KB · Görüntüleme: 4
  • B31FBF7E-3E61-4C15-9E2D-D65E836D0BC5.jpeg
    B31FBF7E-3E61-4C15-9E2D-D65E836D0BC5.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 4
  • 56BCDDFB-248E-4F94-A715-A75195EF916E.jpeg
    56BCDDFB-248E-4F94-A715-A75195EF916E.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 4
  • E24B46A2-22CA-4058-8715-6B53DAA1E9D6.jpeg
    E24B46A2-22CA-4058-8715-6B53DAA1E9D6.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 4
  • F3A0AF07-387A-4FE1-B9E4-D24196C3E68B.jpeg
    F3A0AF07-387A-4FE1-B9E4-D24196C3E68B.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 4
kaç farklı kuşun dışkıları bunlar. 1. görsel kabul edilebilir, 2. kuluçka kuşununsa kabul edilebilir. 3. hemen hemen olması gerektiği gibi, 4. 5 dışkı görünümleri fena görünmüyor ancak ufak sorunlar olabilir.

kaç farklı kuşun dışkıları bunlar. 1. görsel kabul edilebilir, 2. kuluçka kuşununsa kabul edilebilir. 3. hemen hemen olması gerektiği gibi, 4. 5 dışkı görünümleri fena görünmüyor ancak ufak sorunlar olabilir.
6 kuş bunların 4 ü takım 2 si normal keyifleri yerinde tekrardan kür yapmasam sarımsaklı su versek ne olur hocam

Doganay Hocam 3 (beyaz plastik izgara) kagida iz birakmayacak sekilde istedigimiz olmasi gereken diski mi?

o ve ona yakın daha canlı parlak görünümde küçük dışkılar olması gerekene yakın dışkılar. Ancak bu demek değil ki onda problem yok. Test ettirmeden bilemeyiz. Her sorun dışkıya yansımayabiliyor.

Sarımsaklı su, kuşlarda kansızlık yapıyor. Çok düşük oranlarda verildiğinde (her gün olmaz) olumlu katkıları mutlaka olur.

o ve ona yakın daha canlı parlak görünümde küçük dışkılar olması gerekene yakın dışkılar. Ancak bu demek değil ki onda problem yok. Test ettirmeden bilemeyiz. Her sorun dışkıya yansımayabiliyor.

Sarımsaklı su, kuşlarda kansızlık yapıyor. Çok düşük oranlarda verildiğinde (her gün olmaz) olumlu katkıları mutlaka olur.
HOCAM SARIMSIKLI SUYU HAZIRLAYIP VERECEM DAHA VERMİCEM 1GÜN VERİCEM

Serin ve Kuru yerde muhafaza en iyisi
Mümkünse güneş görmeyen nemden Uzak bir yerde olmaları iyi olacaktır özellikle tozlu ürünler
Ben sıvı vitaminlerimi oda sıcaklığında çekmece içinde sallıyorum ama yaz günü olduğu için vitamin son kullanma tarihine daha çok olmasına rağmen kullanmaktan tereddüt ediyorum buzdolabına saklasam serin yer i karşılar ama kuru olmaz diye düşünüyorum ne önerirsiniz bu aralar kuşumun tüyleri iyi değil yeni vitamin Alicam ama alana kadar elimdekileri kullanabilirmiyim sizce isterseniz görsellerini de çekip atabilirim vitaminlerin

Ben sıvı vitaminlerimi oda sıcaklığında çekmece içinde sallıyorum ama yaz günü olduğu için vitamin son kullanma tarihine daha çok olmasına rağmen kullanmaktan tereddüt ediyorum buzdolabına saklasam serin yer i karşılar ama kuru olmaz diye düşünüyorum ne önerirsiniz bu aralar kuşumun tüyleri iyi değil yeni vitamin Alicam ama alana kadar elimdekileri kullanabilirmiyim sizce isterseniz görsellerini de çekip atabilirim vitaminlerin
Görebilirim ürünleri
Sıvı ürünleri de buzdolabında saklayabilirsiniz sorun olmaz

Geri