Merhaba, kuşum Maviş 2021 yılının sonunda sallabaş/salmonella rahatsızlığı geçirmişti. Tam iyileşmese de ilaç tedavisiyle toparlandı. Şu anda 11-12 yaşlarında. O zamandan beri düzenli vitamin mineral veriyorum. Bir kere Nekton almıştım onun dışında devamlı Avisol A, Avisol B, ve Avimineral verdim. Ancak artık onlardan bulamıyorum. Çoğunlukla önerilen Röhnfried gervit-w gibi vitaminler bölünmüş olarak bulunuyor. Güvenemediğim için bölünmüş olarak almak yada internetten sipariş vermek istemiyorum. Balıkesir'de ulaşabildiğim bütün petshop vb dükkana sordum ellerindeki bölünmüş olmayan ambalajlı ürünler (bazılarını marka bazılarını direk ürün olarak yazıyorum) şu şekilde: Sera, Kiki, Deep Fix Multisol, Deep Fix Betisol, Vitagold, Goldwing, Champion, Bio Pet Active. Bu markalardan hangisi daha iyidir yada güvenilirdir? Bir de en son bendeki vitamin biterse diye her ihtimale karşı Kiki almıştım ama ona da güvenemedim, o nasıldır idareten versem faydası yada zararı olur. Yardımcı olabilir misiniz? Bir de on küsür senedir Vitakraft yem veriyorum daha faydalı yada tadını sevebileceği başka bir yem önerirseniz ona da bakabilirim. Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır, şimdiden teşekkür ederim.