Ben de bir yildir grpet uzerinden veya tr3ndyoldan grpet magazasindan aliyorum urunleri. Barbaros bey var arayip bilgi alabilir/kafaniza takilanlari sorabilirsiniz.Trendyoldan grpet ürünlerinden vitamin ve probiyotik aldim ayni markadan. Eski ürünlerimle karşılaştırınca farkli gibi geldi. Bi bakabikir misiniz arkadaşlar?
Probiyotikte ustteki yeni alttaki eski.![]()
Vitaminde soldaki eski sagdaki yeni.
Onceki kullandiklarimda grpet urunleri skt gecince yenisi aldim. Probiyotikte hafif renk farki var kararsız kaldım o yuzden sormak istedim.Ben de bir yildir grpet uzerinden veya tr3ndyoldan grpet magazasindan aliyorum urunleri. Barbaros bey var arayip bilgi alabilir/kafaniza takilanlari sorabilirsiniz.
Bana da gerwit w sizin resmini koydugunuz sise ile geldi en son.
Selamlar.
Yani evet misal bana gonderdikleri en son entrobac ve provit haziran ve agustos skt li.Onceki kullandiklarimda grpet urunleri skt gecince yenisi aldim. Probiyotikte hafif renk farki var kararsız kaldım o yuzden sormak istedim.
Yeni aldiklarimin sktsinde sıkıntı yok 2023de bitiyor. Ben renkler degişik diye sorun var sandım ama yoktur herhalde.Yani evet misal bana gonderdikleri en son entrobac ve provit haziran ve agustos skt li.
Ama zaten muhtemelen bitecektir veya cok az kalir ziyan olur.
Sonuc olarak onlara gelen ithal urunlerden bolup en ufak ml ile gonderiyorlar.30-50 tl araligi ile.
Ben gecen sene 300 tl ye uc muhabbet kusumun komple urun ihtiyacini karsiladim.
Icinde yem dahil.
Kemdim de esnaf oldugum icin empati yapmaya calisiyorum.
Tabi ki tuketici musteri her zaman haklidir sizde haklisiniz.
?
?
Kullanmamda sakınca yoktur değil mi?Bazı ürünlerde zaman zaman ton değişmeleri olabiliyor.