Vitamin saklama kosullari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Canan S.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canan S.

Forum Sakini
Yaklasik 2,5 ay once Akyol kardeslerden bolunmus Gerwit , bt amin forte ve enttobac almistim , 25 derecenin altinda saklanmaliydi sanirim, abcak asiri sicak bi yaz geciriyoruz bazen evlerdeki derece 31-32 olabiliyor, Vitaminler karanlik nispeten daha golge bir ortamda tuttum ancak tabiki yine sicakti , bu vitaminler bozulmus olabilir mi? Bugun bt amin forte verecektim ancak acaba bozuldumu diye suphe duydum, bazi yorumlarda buzdolabina koymakta cok dogru bi yontem olmadigi yazmakta, sizce ne yapmaliyim bunlari atip yeni mi almaliyim?

Ben yem dahil herşeyi buzdolabına koyuyorum yıllardır. Herkesede tavsiye ediyorum. Bu sıcakta yem bile bozuluyor bırak vitamini..

Ben yem dahil herşeyi buzdolabına koyuyorum yıllardır. Herkesede tavsiye ediyorum. Bu sıcakta yem bile bozuluyor bırak vitamini..
O zaman hepsi , yerine yenileri alinacak☹️ Bu kez soyle bir degisiklik yapsam entrobac yerine vl oro digest alsam hocam? Sindirime katkisi olur mu? Oto digest tek basina probiotik gorevini yerine getirir dimi yaninda birlikte kullanilan bir baska vl urunu daha vardi? Birlikte mi alip , kullanmaliyim? Bu konuda yorumunuz nedir?birde probiotik degidikligi sorun olur mu kus icin? Yumusak diski icin birkac gun ust uste probiotik kullanmamiz faydali olabilir mi?

Aldığınız ürünleri üreten firmanın sitesinden kontrol ederek saklama işlemlerini yapmanız daha uygun olacaktır.
Bt amin forte için şu şekildedir:
Depolama: +25°C'yi geçmeyecek şekilde , ağzı sıkıca kapatılmış ve ışıktan korunan bir yerde saklayınız!

Yem hariç ben de bütün takviyelerimi dolapta tutuyorum.

O zaman hepsi , yerine yenileri alinacak☹️ Bu kez soyle bir degisiklik yapsam entrobac yerine vl oro digest alsam hocam? Sindirime katkisi olur mu? Oto digest tek basina probiotik gorevini yerine getirir dimi yaninda birlikte kullanilan bir baska vl urunu daha vardi? Birlikte mi alip , kullanmaliyim? Bu konuda yorumunuz nedir?birde probiotik degidikligi sorun olur mu kus icin? Yumusak diski icin birkac gun ust uste probiotik kullanmamiz faydali olabilir mi?

İçeriklerini karşılaştırıp karar verebilirsiniz. Hepsi kaliteli ürünlerdir..

Versele laga Oro-Digest içeriği;
Elma ve turunçgillerden elde edilen lifler, Mannan-oligosakkaritler (MOS), Basil velezensis DSM 15544, çinko 6750 mg 1x10 11 CFU, dekstroz, sodyum klorür..

Röhnfried Entrobac İçeriği;
Bacillus subtilis DSM 15544, maya %5,0, dekstroz ve vitaminler..

Oro digest tek başına gayet yeterli bir ürün. Ancak vl probizyme ile birlikte kullanılırsa çok daha faydalı olur. Ondada sindirim enzimleri var..

Versele Laga Probi-Zyme & Oro-Digest İncelemesi Ve Kullanımı

Stoklarda varsa eğer Nekton Biotic-Bird de tavsiye ederim..

Ürün İçeriği
Bacillus subtilis C-3102, 1 * 10 11 CFU/kg,
Mannan-oligosakkaritler ve beta-glukanlar,
Bira mayası (%100 Saccharomyces cerevisiae),
Dekstroz,
Sodyum,
Potasyum..

Nekton S multivitamin ve Nekton Biotic Bird probiyotik İncelemesi

Aldığınız ürünleri üreten firmanın sitesinden kontrol ederek saklama işlemlerini yapmanız daha uygun olacaktır.
Depolama: +25°C'yi geçmeyecek şekilde , ağzı sıkıca kapatılmış ve ışıktan korunan bir yerde saklayınız!

Doganay hocam , dolap derken buzdolabini kastettiniz dimi , probiotileride mi?

İçeriklerini karşılaştırıp karar verebilirsiniz. Hepsi kaliteli ürünlerdir..

Versele laga Oro-Digest içeriği;
Elma ve turunçgillerden elde edilen lifler, Mannan-oligosakkaritler (MOS), Basil velezensis DSM 15544, çinko 6750 mg 1x10 11 CFU, dekstroz, sodyum klorür..

Röhnfried Entrobac İçeriği;
Bacillus subtilis DSM 15544, maya %5,0, dekstroz ve vitaminler..

Oro digest tek başına gayet yeterli bir ürün. Ancak vl probizyme ile birlikte kullanılırsa çok daha faydalı olur. Ondada sindirim enzimleri var..

Versele Laga Probi-Zyme & Oro-Digest İncelemesi Ve Kullanımı

Stoklarda varsa eğer Nekton Biotic-Bird de tavsiye ederim..

Ürün İçeriği
Bacillus subtilis C-3102, 1 * 10 11 CFU/kg,
Mannan-oligosakkaritler ve beta-glukanlar,
Bira mayası (%100 Saccharomyces cerevisiae),
Dekstroz,
Sodyum,
Potasyum..

Nekton S multivitamin ve Nekton Biotic Bird probiyotik İncelemesi
Hocam bu urunler suya katilmiyor sanirimve benim kusum su an sadece tohum yem ve pelet yem yiyor henuz mamaya alismadi alistirmak icin cede mama ariyorum ama kapali kutu bulamadim, o yuzden bu vitaminleri mama yemeye basladiktan sonra almaliyim sanki, sanirim yine entrobac alicam🧐

Geri