Vitamin SKT saçmalığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yenim

Forum Sakini
Merhaba.

B vitamini aldım m. kuşuma vermek için fakat skt bilgilerine baktığımda 4/2023 diyor ama üretim tarihinden itibaren 24 ay içinde kullanılır diyor.

Üretim tarihi de 5/2020 yani 24 ay içinde kullanilacaksa 2022'de çoktan bitmiş olması gerekiyor. Niye skt böyle yazılmış peki? skt böyleyse neden 24 ay içinde kullanılır yazmışlar?

Hangisi doğru, yardımcı olur musunuz?

IMG_20221208_103857.jpg

Ürünün son kullanma tarihinden bir ay önce bile kullanmaya başlarsanız
24 ay kullanmanız gerekiyor
Nereden aldınız ?
Bana sorarsanız iade ediniz

Ürünün son kullanma tarihinden bir ay önce bile kullanmaya başlarsanız
24 ay kullanmanız gerekiyor
Nereden aldınız ?
Bana sorarsanız iade ediniz
Ama skt adı üzerinde son kullanım, son açılma tarihi değil ki. Hem şu ana kadar aldığım vitaminler açıldıktan max. 6-7 ay sonra bozulmaya başladı. Hiç 2 sene boyunca kullanamadım.

İnternetten aldım.

Dolma bir ürün ise SKT geçmiş kabul edebilirsiniz hocam. Çok uzun süre bu tip ürünler için. Özellikle B vitaminleri için farklı şişelemeler önerilir.

Dolma bir ürün ise SKT geçmiş kabul edebilirsiniz hocam. Çok uzun süre bu tip ürünler için. Özellikle B vitaminleri için farklı şişelemeler önerilir.
Dolma değil hocam. Şu ürün:

images

Bana saçma geldi bu SKT belirlenme mantığı. Madem 24 ay süre vermisler neden skt 36 ay sonra yazıyorlar degil mi?

En iyisi iade edeyim, iyi ki açmadım paketini.

Şu anda şunu kullanıyorum toz multivitamin olarak, bunda da b vitaminleri var, şimdilik iş görür mü hocam b vitamini alana kadar? Tüy dökme dönemi için almistim da b vitaminini.

IMG_20221208_130840.jpg

Hocam elbette iş görür. Ancak biraz oranı fazla tutmak gerekiyor kullanırken. Aviyeast gibi bira mayaları da ek olarak süreci olumlu destekler. 35 TL olsa gerek şuan

Geri