White Road 50'lik üretim kafesi incelemesi;

Rüştü Okumuş

Çevirmen
Varolan kafesler genişlik ve kalite anlamında beni tatmin etmediği için sipariş verip denemek istedim.
Screenshot_20201230-125504_Chrome.jpg

Ölçüleri: 40 yükseklik, 35 derinlik, 50 genişlik
Muratsani ile istişare edip alma kararı verdim ve dün kafes elime ulaştı. Akyolkardeşlerden sipariş vermiştim. Malzeme kalitesini ben çok beğendim özellikle white road marka olduğu için yemliklerin giriş yerlerindeki kapaklar hoşuma gitti. 4 adet kapısı var ve tepsisi bile metal. Özet olarak almayı düşünen arkadaşlar gözü kapalı alabilirler. Şiddetle tavsiye ederim :)

20201229_212507.jpg

Varolan kafesler genişlik ve kalite anlamında beni tatmin etmediği için sipariş verip denemek istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 10836

Muratsani ile istişare edip alma kararı verdim ve dün kafes elime ulaştı. Akyolkardeşlerden sipariş vermiştim. Malzeme kalitesini ben çok beğendim özellikle white road marka olduğu için yemliklerin giriş yerlerindeki kapaklar hoşuma gitti. 4 adet kapısı var ve tepsisi bile metal. Özet olarak almayı düşünen arkadaşlar gözü kapalı alabilirler. Şiddetle tavsiye ederim :)

Ekli dosyayı görüntüle 10837
Hayırlı olsun .fiyatı nedir acaba

Kafes güzel görünüyor düzenlemenizde aynı şekilde güle güle kullanın :)

hayırlı olsunn, linkini göremedim acaba yollayabilir misiniz?
bu arada kütle olarak kaç kg?

Fiyati boyuna ve goruntusune gore cok uygun degil mi ? Hayli ferah gorunuyor.

Bir yakinimizin kusu rahatsiz oldugu icin aramisti gecenlerde, goruntulu konusnuca kafesin durumunu gordugumde icim acimisti. Dogru duzgun de alternatif bulup butceleri dahilinde kafes bulamamislardi. Bunu sanki gonul rahatligiyla onerebiliriz gibi. @Rüştü Okumuş Nereden siparis verilebilir?

hayırlı olsunn, linkini göremedim acaba yollayabilir misiniz?
bu arada kütle olarak kaç kg?

Bir yakinimizin kusu rahatsiz oldugu icin aramisti gecenlerde, goruntulu konusnuca kafesin durumunu gordugumde icim acimisti. Dogru duzgun de alternatif bulup butceleri dahilinde kafes bulamamislardi. Bunu sanki gonul rahatligiyla onerebiliriz gibi. @Rüştü Okumuş Nereden siparis verilebilir?
Ben şiddetle tavsiye ederim. Buyrun linki ;

akyolkardesler. net üzerinden bir çok boyut ve çeşidine ulaşabilirsiniz hocam.
Kafes güzel görünüyor. Güle güle kullanın

Bu arada kıvrık gagalı kuşlar için ızgara çok uygun değildir.

K

Nasıl yani? Biz hep ızgaralı kafes öneriyoruz dışkıya mağruz kalmaması için?
gaga yapısı gereği zaten erişebiliyorlar. Birde tabanda zaman geçirmeyi severler. Izgara da fazlaca dışkı birikebiliyor ayrıca. Izgara kullanılacaksa da ek bir taban malzemesiyle kullanmak gerekir. Örneğin mısır granülü.

hocam paketleme nasıldı? (ezilme, hasar vb.)
Paketleme kurulu şekilde geldi aras kargoyla hiçbir hasar yoktu. Etrafını kalın bşr streç filmle sarmışlar.
gaga yapısı gereği zaten erişebiliyorlar. Birde tabanda zaman geçirmeyi severler. Izgara da fazlaca dışkı birikebiliyor ayrıca. Izgara kullanılacaksa da ek bir taban malzemesiyle kullanmak gerekir. Örneğin mısır granülü.
Ee ozaman ızgaralı kafes sultanlarda ve mubişlerde önerilmiyormu? Ben altına talaş koyuyorum ama ne kadar birikecek ızgarada? Sonuçta ızgaradan aşağı düşüyor dışkı?

Her zaman düşmüyor ki işte sorun orada. Aynen sultanlar içinde uygun değil. Hiç bir yabancı kıvrık gagalı üreticisi de kafes ızgarası kullanmaz. Nadirdir belki :)
Zaten istese erişir dışkısına. Ayaklarını ve gagalarını diğer düz gagalılara göre kıvrak kullanırlar.

Her zaman düşmüyor ki işte sorun orada. Aynen sultanlar içinde uygun değil. Hiç bir yabancı kıvrık gagalı üreticisi de kafes ızgarası kullanmaz. Nadirdir belki :)
Zaten istese erişir dışkısına. Ayaklarını ve gagalarını diğer düz gagalılara göre kıvrak kullanırlar.
Yıllardır bildiğim şey yanlışmı çıkar yahu çıkaralımmı ızgaraları? :)

Izgaralı kafesler kanaryalar için uygun. Muhabbet kafesleri kanarya kafeslerine dönünce ızgara da peşinden geldi. Eski bilgiler ızgara kullanımı. Doğru değil tamamen diyemem ama gerekli değildir. Üstelik temizlemesi de zordur.

Kafes bayağı güzelmiş yahu. Bayadır 30luk kafes kullanıyordum. İyi oldu bunu görmem ama büyüklüğüne göre pahalı geldi.

Izgaralı kafesler kanaryalar için uygun. Muhabbet kafesleri kanarya kafeslerine dönünce ızgara da peşinden geldi. Eski bilgiler ızgara kullanımı. Doğru değil tamamen diyemem ama gerekli değildir. Üstelik temizlemesi de zordur.
Valla hocam fikirleriniz benim için çok değerli lakin burada size katılmayarak ızgaralı kafesi kullanmaya ısrarla devam edeceğim. Çünkü bana çok daha hijyenik geliyor :)

Geri