M MiniKuş Veteran Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 968 Çözümler 2 Konum İstanbul 25 Kas 2020 #1 Benim wifi hemen kuş kafesinin yanında. İnternette insanlara zarar veriyor diye okudum. Sizce bir zararı olur mu?
Benim wifi hemen kuş kafesinin yanında. İnternette insanlara zarar veriyor diye okudum. Sizce bir zararı olur mu?
Çözüm M M MiniKuş 25 Kas 2020 Muratsani' Alıntı: Elektromanyetik dalgalar, insan ve diğer canlılara zarar verebilir. Bu sebeple, kullanmayacağınız zamanlar, örn. gece yatarken modeminizi kapatabilisiniz. Genişletmek için tıkla ... Modemi diğer odaya koydum tamamdir sorun çözüldü.
Muratsani' Alıntı: Elektromanyetik dalgalar, insan ve diğer canlılara zarar verebilir. Bu sebeple, kullanmayacağınız zamanlar, örn. gece yatarken modeminizi kapatabilisiniz. Genişletmek için tıkla ... Modemi diğer odaya koydum tamamdir sorun çözüldü.
Zafer Forum Sakini Katılım 25 Eki 2020 Mesajlar 241 Konum Adana 25 Kas 2020 #2 Hassas hayvanlar oldukları için etkilemesi söz konusu. Oyla 0
Muratsani Veteran Katılım 17 Ağu 2020 Mesajlar 2,327 Çözümler 27 Konum İstanbul 25 Kas 2020 #3 Elektromanyetik dalgalar, insan ve diğer canlılara zarar verebilir. Bu sebeple, kullanmayacağınız zamanlar, örn. gece yatarken modeminizi kapatabilisiniz. Oyla 0
Elektromanyetik dalgalar, insan ve diğer canlılara zarar verebilir. Bu sebeple, kullanmayacağınız zamanlar, örn. gece yatarken modeminizi kapatabilisiniz.
M MiniKuş Veteran Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 968 Çözümler 2 Konum İstanbul 25 Kas 2020 #4 Muratsani' Alıntı: Elektromanyetik dalgalar, insan ve diğer canlılara zarar verebilir. Bu sebeple, kullanmayacağınız zamanlar, örn. gece yatarken modeminizi kapatabilisiniz. Genişletmek için tıkla ... Modemi diğer odaya koydum tamamdir sorun çözüldü. Oyla 0 Çözüm
Muratsani' Alıntı: Elektromanyetik dalgalar, insan ve diğer canlılara zarar verebilir. Bu sebeple, kullanmayacağınız zamanlar, örn. gece yatarken modeminizi kapatabilisiniz. Genişletmek için tıkla ... Modemi diğer odaya koydum tamamdir sorun çözüldü.
Zafer Forum Sakini Katılım 25 Eki 2020 Mesajlar 241 Konum Adana 25 Kas 2020 #5 Ensar Taşın' Alıntı: Modemi diğer odaya koydum tamamdir sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla ... alfa Oyla 0
Ensar Taşın' Alıntı: Modemi diğer odaya koydum tamamdir sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla ... alfa