YARDIM EDİN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeki Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeki Can

Yeni Üye
Merhaba Kuşum tahmini 1-2 ay önce geceleri uyurken vik vik diye sesler çıkarmaya başladı,önceden bu çok nadirdi ve korkuyodum fakat daha sonra geçince bişey yapmadım bu aralar artmaya başladı ve şu andada beni korkutucak derecede.Kuşum dişi ve kanarya ne yapmam lazım lütfen yardım edin nefes alamıyo gibi bir ses sanki

Geçmiş olsun...
İsterseniz kekik çayı seyrelterek veriniz acil olarak.
Buraya;
Kendinizi tanıtacak bir yazı yazın.

Sonrasında Kuşunuzun dışkı fotoğrafını ve kısa bir videosunu burda paylaşın Hocalar bakacaktır...

vik vik sesi genelde solunum sorunu oluyor , ben kimime kendinizi tanıtırsanız kuşumuzun videosunu da paylaşırsanız hocalarımız yardım edecektir

Kuştan kısa bir video ve diskilardan fotoğraf ekler misiniz? Genelde solunum sorunları bunu sağlıyor

Karanlık Ortamdan cıkarın İşikli Bir odada bir kac gece Tutun, Parazit olabılır, Anus kısmını gece yarısı kontrol edın Kafes ıcını ve Ekipmanlarını Temizleyip Kafes dıbıne Bir pecete serin ve o resmi 1 gun sonra buraya ekleyın..

Parazit saldırısı yuzunden bu tarz eylemler yapıyor olabılır..

Gecmıs olsun.

vik vik sesi genelde solunum sorunu oluyor , ben kimime kendinizi tanıtırsanız kuşumuzun videosunu da paylaşırsanız hocalarımız yardım edecektir
kekik çayını nasıl vericem peki
Karanlık Ortamdan cıkarın İşikli Bir odada bir kac gece Tutun, Parazit olabılır, Anus kısmını gece yarısı kontrol edın Kafes ıcını ve Ekipmanlarını Temizleyip Kafes dıbıne Bir pecete serin ve o resmi 1 gun sonra buraya ekleyın..

Parazit saldırısı yuzunden bu tarz eylemler yapıyor olabılır..

Gecmıs olsun.
tamamdır dediğinizi yapıp tekrar fotoğraf atıcam teşekkür ederim

Geri