Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EvHobici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EvHobici

iyikus.com Üyesi
Öncelikle herkese iyi hobiler dilerim. Muhabbet kuşumda 3 aydır devam eden bi hastalıkla mücadele içerisindeyim. Ne yaptıysam iyileştiremedim sormadığım kimse kalmadı bide buraya yazmak istedim. Solunum yolu diyen oldu kursak mantarı diyen oldu. Astım diyen oldu. Kuruma olabilir dediler. Ben şaşırdım artık kime inanacağımı. Ve bir çok kişinin dediğini uyguladım. İlaçsa ilaç aldım. Ne denilirse uyguladım ama sonuç aynı. Boğazına bişey takılmış gibi kafasını yukarı aşağı yapıyor sürekli kuyruk sallaması var. Gündüz vakti uyukluyor.(kuyruk yine sallanıyor) bazen bi canlanıyor sonra tekrar iptal. (Not: Göz akıntısı,burun akıntısı,ishal,kusma,iştahsızlık vb gibi şeyler kesinlikle görmedim yok) video yüklüyemedim.

Videoyu yeni gördüm.Astım var kuşta.Hangi ilaçlar kullanıldı daha önce ve nasıl kullanıldı
Levadoks kullandım. Günlük suyuna koydum 5 gün tekrarladım. Arkasından 2 3 gün vitamin takviyesi yaptım. Vikis buharıda uyguladım bunların yanında. Düzeliyor gibi oluyor sonra tekrarlıyor. Dişi normalde yuva hazırlığındaydı ama erkek ilgilenemeyince olmadı.

Oyla 0
Levadoks kullandım. Günlük suyuna koydum 5 gün tekrarladım. Arkasından 2 3 gün vitamin takviyesi yaptım. Vikis buharıda uyguladım bunların yanında. Düzeliyor gibi oluyor sonra tekrarlıyor. Dişi normalde yuva hazırlığındaydı ama erkek ilgilenemeyince olmadı.
Düzenli kullandıysanız ve tekrarlıyorsa ilacı bırakın artık.Çünkü bizimde önereceğimiz ilaçlar aynı ilaçlar olacak doğal yollarla rahatlatın.İlaç yükledikçe çöker bünyesi

Oyla 0
Düzenli kullandıysanız ve tekrarlıyorsa ilacı bırakın artık.Çünkü bizimde önereceğimiz ilaçlar aynı ilaçlar olacak doğal yollarla rahatlatın.İlaç yükledikçe çöker bünyesi
Tamamdır bide kekik deneyim oda olmassa ne yapcam bilmiyorum öyle gördükçe üzülüyorum. Yavruyken almıştım hiç bi sorun yoktu. 1 yaşına geldi böyle oldu.

Oyla 0
Geri