htchaticeonem9
Forum Sakini
Bugün birkaç tane yasemin çiçeği toplayıp süs için kafese koyduk. Kuşlar yerlerse bir zararı olur mu?
bir kontrol etmek gerekiyor. Bazı yasemin türleri zehirli ama bazısı değil. Hangi tür yasemininiz hocam?@İpek.s @Doğanay Y. Yardımcı olabilir misiniz?
Cape Yasemin (Gardenia Jasminoides) | toksik olmayan | |
Karolina Yasemin | Zehirli | |
Konfederasyon Yasemin | toksik olmayan | |
Yasemin | Zehirli | |
Gerçek Yasemin | toksik olmayan | |
Sahte Yasemin | Zehirli | |
Yıldız Yasemin (Trachelospermum Yasemin) | toksik olmayan | |
Sarı Yasemin (Gelsemium) | Zehirli |
Yıldız yasemin galiba, resmi de şu:bir kontrol etmek gerekiyor. Bazı yasemin türleri zehirli ama bazısı değil. Hangi tür yasemininiz hocam?
güvenlidir.
Cape Yasemin (Gardenia Jasminoides) toksik olmayan Karolina Yasemin Zehirli Konfederasyon Yasemin toksik olmayan Yasemin Zehirli Gerçek Yasemin toksik olmayan Sahte Yasemin Zehirli Yıldız Yasemin (Trachelospermum Yasemin) toksik olmayan Sarı Yasemin (Gelsemium) Zehirli
Teşekkürler. Kuşların çok ilgisini çekti de, ondan sordum. Okaliptüs yaprağı muhabbet kuşları için faydalıdır diye duydum, böyle bir şey var mı?Evet, bu zararlı olmayan tür ama yine de dikkat etmekte yarar var
faydalı ancak fazla tüketimi her şeyde olduğu gibi ishal yapabiliyor.Teşekkürler. Kuşların çok ilgisini çekti de, ondan sordum. Okaliptüs yaprağı muhabbet kuşları için faydalıdır diye duydum, böyle bir şey var mı?