Güçlü bir rainbow soyundan gelme kuş ile eşlenirse elbette. Ancak deneyimimden biliyorum %60 rainbow olmayan ama tatlı bebekler veriyorlar, geri kalanı da şans - soyunu tam bilmiyoruz- ve rainbow 1/2 bebek verebilir.Teşekkürler. Bu mutasyon olabilecegi hic aklima gelmedi .Babası dilute .Bu yavru ile uygun eslemeyle rainbow ulaşılabilir mi ?
Maşallah maşallah çok yakışıklı bir prens olmuşMerhaba cinsiyeti kesinleşmiş mi acaba ?
En sevdiğim mutasyonlardan. Erkek bebek maşallahMerhaba cinsiyeti kesinleşmiş mi acaba ?
Merhaba, bu mutasyon için ne yazık ki görsel ile anlaması güç ama dediği gibi erkek kanat altı genelde beneksiz olur. Yanak kırmızılığı lutino ayrımı için pek yerinde olmayabiliyor. Kuş görüntü olarak bana dişi gibi geldi ama bir de ötüşü nasıl duymak gerekHazır konusu açılmışken bende atayım bir fikrinizi alayım o halde. Bi kaç gün önce eminönünden aldım oğluşumu. Lutino cinsj sultan papağanı olduğunu söyledi satıcı. Ortalama 6 aylık erkek dedi hatta kanadını açıp gösterdi dişi olsa benekleri olurdu dedi. Yanağındaki allarının koyu kırmızı olmasının sebebinin erkek oluşundan kaynaklandığını söyledi. Dişilerin alları daha açık renk oluryormuş. Resmini yüklüyorum bakalım sizin fikirleriniz neler.
Acikcasi oyle muhabbet kusu gibi otus yapmiyor bi ciglik atmasi var bazende minik seslenisleri var onun disinda hic sarki soyler tarzda otus duymadimMerhaba, bu mutasyon için ne yazık ki görsel ile anlaması güç ama dediği gibi erkek kanat altı genelde beneksiz olur. Yanak kırmızılığı lutino ayrımı için pek yerinde olmayabiliyor. Kuş görüntü olarak bana dişi gibi geldi ama bir de ötüşü nasıl duymak gerek
biraz daha gözlem yapmakta fayda var o zaman. Youtube üzerinden erkek ve dişi sultan sesleri incelenebilir.Acikcasi oyle muhabbet kusu gibi otus yapmiyor bi ciglik atmasi var bazende minik seslenisleri var onun disinda hic sarki soyler tarzda otus duymadim
Izledim dedigim gibi yanak alı ilk kriter daha sonra ses tabiki. Ama sesten ben anlayamayacagim icin bilmiyorum. Ciglik attiginda tonaji yuksek, onunla konustugumda karsilik veriyor oda normal kisik tonda oluyor. Kisa bir video ekledim suandan. Suan sakin ve kisik tonda cevap veriyor bana.biraz daha gözlem yapmakta fayda var o zaman. Youtube üzerinden erkek ve dişi sultan sesleri incelenebilir.
Instagramda bir sultan papagan egiticiside disi dedi. Sanirim cumartesi gunu aldigim yere goturecegim degistirecegim. Biz ozellikle konusmasini istiyoruz cunkuBiraz daha zaman geçsin de tekrar bakalım olur mu? Videolar dişiyim diye bağırıyor resmen