Maşallah❣❣ Çook tatlı yerim ya? Özlemişim bebekleri?
Orijen ve Acana aynı firmanın ürünleri. Acana, içerik açısından bir tık daha düşük Orijene göre. İkisi de dünyanın en kaliteli mamalarıdır bana göre.
Orta ve küçük ırklar için:
PUPPIES OF ALL BREEDS EVOLVED AS CARNIVORES, POSSESSING A BIOLOGICAL NEED FOR A DIET RICH AND VARIED IN FRESH WHOLE MEATS, WITH SMALLER AMOUNTS OF WHOLE FRUITS, VEGETABLES AND GRASSES.
intl.orijen.ca
Ekte broşürü de bulunuyor, inceleyebilirsiniz.
Ortalama fiyatları 700-800 arası değişiyor. 11.5 kg için. Sizin köpeğiniz için ortalama 4-5 ay yetecektir. Benim Orijende alışveriş yaptığım petshop arkadaspetakvaryum'dur. Direkt dist. Alıyorlar. Fiyatları piyasaya göre en uygun. Hile hurda yok. İndirim talep edin görüşme sağlarsanız.
Haricinde, orta sınıf mamalar arasında sayılır benim için ND mesela. Alınabilir bütçe doğrultusunda, tabi tahılsız olan.
Eğer fiyat performans için bir mama tavsiyesi isterseniz, bence bonacibo. temizmama.com kendi siteleridir. Fiyatına aldanmayın. Direkt aracısız ürün sağlayan yerli ve güvenilir bir firmadır. İrtibata geçerek ücretsiz numune talep edebilirsiniz.
Tüm bunların dışında barfta önerebilirim. Barftr'den alışveriş yapabilirsiniz. Bizzat üretimhanelerini de gezmiş bulunmaktayım. Çiğ beslenme konusunda içiniz rahat olsun??
Önerdiğim tüm ürünleri uzun süre kullandım.