Yavru köpeğim için mama tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Denizzzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Denizzzz

Yarışma Kazananı
Merhaba arkadaşlar. Biliyorum bura bir kuş formu ancak hatırladığım kadarıyla bir kaç köpek besleyen arkadaşımız vardı. Bende kısa süre önce bir maltese terrier cinsi köpek sahiplendim. Şu an sütten kesilmesini bekliyorum. Sütten kesildikten sonra hangi mama ile besleyeceğimi araştırmama rağmen internetteki bilgi kirliliğinden dolayı kararsız kaldım20210620_140659.jpg. Deneyimli arkadaşlara sormak istedim. Acaba önerebilecekleri bir mama markası var mıdır?

Oy tipe bak.? Maltese Terrier’ler inanılmaz tatlı köpekler. Bir tanıdığım vasıtasıyla bir kaç gün beraber kaldık mükemmel oyuncular.? Mama olarak da; Orijen, Acana yada N&D tercih edebilirsiniz...

Oyla 0
Maşallah❣❣ Çook tatlı yerim ya? Özlemişim bebekleri?

Orijen ve Acana aynı firmanın ürünleri. Acana, içerik açısından bir tık daha düşük Orijene göre. İkisi de dünyanın en kaliteli mamalarıdır bana göre.

Orta ve küçük ırklar için:

Ekte broşürü de bulunuyor, inceleyebilirsiniz.

Ortalama fiyatları 700-800 arası değişiyor. 11.5 kg için. Sizin köpeğiniz için ortalama 4-5 ay yetecektir. Benim Orijende alışveriş yaptığım petshop arkadaspetakvaryum'dur. Direkt dist. Alıyorlar. Fiyatları piyasaya göre en uygun. Hile hurda yok. İndirim talep edin görüşme sağlarsanız.

Haricinde, orta sınıf mamalar arasında sayılır benim için ND mesela. Alınabilir bütçe doğrultusunda, tabi tahılsız olan.

Eğer fiyat performans için bir mama tavsiyesi isterseniz, bence bonacibo. temizmama.com kendi siteleridir. Fiyatına aldanmayın. Direkt aracısız ürün sağlayan yerli ve güvenilir bir firmadır. İrtibata geçerek ücretsiz numune talep edebilirsiniz.

Tüm bunların dışında barfta önerebilirim. Barftr'den alışveriş yapabilirsiniz. Bizzat üretimhanelerini de gezmiş bulunmaktayım. Çiğ beslenme konusunda içiniz rahat olsun??

Önerdiğim tüm ürünleri uzun süre kullandım.

Ekli dosyalar

Oyla 0
Geri