Merhaba, yavru kuşumuz dal dari ile besleniyordu ancak sizlerin de telkiniyle yeme teşvik etmeye çalıştım. Ancak yem yerken biraz agresif hareketler yapıyor. Gözlemlediğim kadarıyla peşi sıra yemleri ağzına alıyor ve kırmadan olduğu gibi yemler geri düşüyor gibi hissediyorum. Kırılmamış yemlerin birikintisi fotoğrafta görülüyor, yem yerkenki halini de videoya çektim. Ayrıca yem yemesi veya yemeye çalışması çok uzun sürüyor, belki 15-20 dk böyle çabalıyor. Yeterli beslenememesinden korkuyorum, ufak da olsa arada dal dari parçaları veriyorum, onları da aslında ziyan ediyor çoğunlukla ama keyifle bir kısmını yiyor en azından. Bu arada akıllı yemligim de var henüz kafese monte etmedim uyumlu mu bilmiyorum da gerçi ama onda belki daha kolay yer. Dışkısı çok düzgün formda ve genel olarak neşeli şu anda yavrumuz, hazırladığım mamaları da tercih etmiyor bu arada, tek tek vererek hangi sebzeleri sevdiğini anlamaya çalışacağım, sevmediği bir koku falan mı var acaba imtina ediyor anlamadım. Hazırladığım mama genelde yumurta rendesi, havuç rendesi, marul, kuru mama karışımı. Kuru mamayi kendim hazırladım benim bile yiyesim geliyor aslında çok güzel oldu