minikmichael
Forum Sakini
Ara ara değil saatlerdir böyleKursağı dolu, ara ara bu ses normal ama ısı ihtiyacını nasıl karşılıyorsunuz kuşun?
hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bu tip düzenli bağırmalar beslenme ihtiyacı dışında da olabilir ama düzenli olmaması gerekirdiAra ara değil saatlerdir böyle
Isı ihtiyacını 3 kardeş birlikte sağlıyolar diye düşünüyodum ve mama vermek için elime aldığımda da sıcak oluyolardı. Sadece bugün aldığımda ayaklarının soğuk olduğunu hissettim. Yuvanın içinde yürüyodu o yüzdendir belki
Ben kendim mama yapıyorumhangi mamayı kullanıyorsunuz. Bu tip düzenli bağırmalar beslenme ihtiyacı dışında da olabilir ama düzenli olmaması gerekirdi
Bilemedim ne sıkıntıları var
Hazır ürünlerden alma şansınız var mı?Ben kendim mama yapıyorum
Mısır unu pirinç unu kalamar kemiği irmik azcık probiyotik meyve püresi ve ara sıra yumurta sarısıyla
Çok korkuyorum bişey olmasından elime alıp masaj yaptım biraz sakinleşti sonra yine başladı ve durmadı hala devam ediyo
Benim yaptığım mama yetersiz mi olmuş? Ve onu bu hale sokan mama mıdır sizce?Hazır ürünlerden alma şansınız var mı?
Gelişimi çok etkiliyor..
BenceMama değildir.mama yeterli olsa bile örneğin Versele laga nutribird A21 çok daha iyidirBenim yaptığım mama yetersiz mi olmuş? Ve onu bu hale sokan mama mıdır sizce?
Ağır gelmesinin sebebi nedirSizin hazırladığınız mama da elbette yetebilir lakin profesyonel bir takviye gelişim için daha uygun olabilir. Ağır geliyor olabilir hazırladığınız karışım
Tatlı kaşığının yarısı kadar belki daha fazla pirinç unu ,ondan biraz daha az mısır unu ,kalamar kemiğini de fazla koymuyorum bi çay kaşığı eder belki , irmik 2 çay kaşığı kadar , çay kaşığı ucuyla probiyotik ve püreyi de yaklaşık 3 tatlı kaşığı. Biraz karmaşık oldu ama umarım anlarsınız. Çok mu toz ürün kullanıyorum acaba? Yeteri kadar sıvı kıvama gelmesi için kaynamış su da ekleyip epey karıştırıyorumAyırmayın. Süreci tamamlasınlar hep birlikte zarar vermiyorsa. Talaşı yemiyordur, kemiriyordur. Kullandığınız ürünlerin ne oranda ne şekilde verdiğinizi bilmiyorum. Kuş bünyesi için yoğun geliyor olabilir.
Youtubeda bebe bisküvisi ekliyolar genelde o yüzden geri kalan tarife de itibar etmiyorumÇok klâsik bir tarif bu. Verilebilir elbette ama geliştirilebilir. Youtube üzerinden tarifler incelemenizi öneririm