Allah'a şükür bugün açtı şimdi baktım. Neden böyle geç açılır gözler bir bilginiz var mı?çoktan açılması gerekiyordu. Görsel ekleyiniz
Tam açıldı dedik bugün daha 30-45 dakika önce falan baktım açıktı gözü şimdi baktım gözü iyice ufalmış yine mavilik büyümüş. Göz enfeksiyonu mu oldu acaba yardım edebilir misinizGöz enfeksiyonu olabilir, gelişim geriliği olabilir
Görsel ekler misinizTam açıldı dedik bugün daha 30-45 dakika önce falan baktım açıktı gözü şimdi baktım gözü iyice ufalmış yine mavilik büyümüş. Göz enfeksiyonu mu oldu acaba yardım edebilir misiniz
Serumla silin tiremsin falan dökün diyorlar serumla silsek faydası olur muGöz enfeksiyonu belli ki. Gentagut alip gözünü hafif aralayin ve damlatın
gözünü hafif aralamak mümkünse 1 damla sabah damlatın ve biraz göz üzerinde kalmasına imkan sağlayınız. 3 gün civarı kullanmalısınız. Teramycin kremi ise göz içine değidrmeden çevresine yüzeysel sürmeniz gerekiyor
Doğanay ullanıyoruz ancak hayla bir değişim yok. Dün damlattık bugün damlattık. Yarın 3. Günü olacak. Damlatıyoruz açılıyor sonra yine kapanıyor. Ne yapacağız bilemedik ?gözünü hafif aralamak mümkünse 1 damla sabah damlatın ve biraz göz üzerinde kalmasına imkan sağlayınız. 3 gün civarı kullanmalısınız. Teramycin kremi ise göz içine değidrmeden çevre
sine yüzeysel
Lütfen bakar mısınız?görsel ekler misiniz?
açıldımı ona göre ilaç önereceğimLütfen bakar mısınız?