Herkese merhabalar, yavru muhabbet kuşlarım yaklaşık 5 haftalık. Bugün ilk kez uçmaları için kafes dışına çıkardım. Diğer iki kuş sağlıklı görünüyor ancak en küçüğü uçamıyor ve videoda görüldüğü gibi zaman zaman sağ kanadını havada tutuyor. Sıçradıktan sonra kanatlarını hiç çırpmıyor ve hemen yere düşüyor. Kanadında görünürde bir yara veya incinme yok, diğer kuşların zarar verdiğine de şahit olmadım; acaba bir hastalık belirtisi midir? Daha önce başına böyle bir durum gelen oldu mu, bilgisi olan yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
Ek bilgi: 3 yavru ve anne ile baba kuş büyük bir kafeste bir aradaydı. Bu çiftten 20'ye yakın yavrumuz oldu daha önce. İki gün önce baba kuşu hiçbir hastalık belirtisi göstermeden kafeste ölü buldum, belki bir bulaşıcı hastalık olabilir diye belirtmek istedim.
Ek bilgi: 3 yavru ve anne ile baba kuş büyük bir kafeste bir aradaydı. Bu çiftten 20'ye yakın yavrumuz oldu daha önce. İki gün önce baba kuşu hiçbir hastalık belirtisi göstermeden kafeste ölü buldum, belki bir bulaşıcı hastalık olabilir diye belirtmek istedim.