Yolmuşlar gibi gözüküyorEkli dosyayı görüntüle 23234Ekli dosyayı görüntüle 23236Ekli dosyayı görüntüle 23235
Bu 22 günlük yavru tüyleri çıkmış fakat kafası böyle geç mi çıkıyor yoksa yolmuşlar mı bana yolmuşlar gibi geldi.
Not:İlk kuluçkaları.
Tmm teşekkürler hergün gözlemliyorum zaten ayırmam gereken bir durum için elimde bir kafes de var.Maşallah, çok az yolunmasi var gibi ama gelişiyor
daha çok erken sayılırEkli dosyayı görüntüle 23269 yavruların biri 25 biri 23 günlük yuvadan ikisi de atlamış.Yem kırmayı öğretmeye başlayayım mı?
Bende sizin gibi düşünüyorum.Çok şaşırdım görünce sanırım yuva hazırlığına girmiş anne baba sürekli boş yuavlığa girip çıkıyorlar.Yuvalığı çıkartmayı düşünüyorum.Izgarayı çıkartamam anne baba evcil değil.Kafes ızgarasına içten ulaşıldığı için kafesten kuşları çıkartmam gerek onu da yapamam yapsam da geri koymakta çok güçlük çekerim şu an ne önerirsiniz.Kafes ızgara ile bütün sadece altı alıp talaş veya pelet vb.ekliyebilirim önerirseniz.daha çok erken sayılırKafes tabanında ki ızgaranın çıkartılması ve ön hazırlığı gerekiyor. Bence en az 8-10 günleri var
Sert mısır granülleri var onlardan alır tellere kadar koyarsam ayakları tellerden giremez diye düşündüm.Koyayım mı?Bende sizin gibi düşünüyorum.Çok şaşırdım görünce sanırım yuva hazırlığına girmiş anne baba sürekli boş yuavlığa girip çıkıyorlar.Yuvalığı çıkartmayı düşünüyorum.Izgarayı çıkartamam anne baba evcil değil.Kafes ızgarasına içten ulaşıldığı için kafesten kuşları çıkartmam gerek onu da yapamam yapsam da geri koymakta çok güçlük çekerim şu an ne önerirsiniz.Kafes ızgara ile bütün sadece altı alıp talaş veya pelet vb.ekliyebilirim önerirseniz.
biraz sakat olabilir. Gazete kağıdı serin ızgara üstüne eğer ızgara çıkmıyorsa.Sert mısır granülleri var onlardan alır tellere kadar koyarsam ayakları tellerden giremez diye düşündüm.Koyayım mı?