Yavruları yoluyorlar mı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Enes153
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enes153

Forum Sakini
Screenshot_2022-03-21-19-59-01-107_com.miui.gallery.jpgScreenshot_2022-03-21-19-58-49-177_com.miui.gallery.jpgScreenshot_2022-03-21-19-58-56-648_com.miui.gallery.jpg
Bu 22 günlük yavru tüyleri çıkmış fakat kafası böyle geç mi çıkıyor yoksa yolmuşlar mı bana yolmuşlar gibi geldi.
Not:İlk kuluçkaları.

Biraz yolmuşlar ama sultanlarda sık gözlemlenen bir sorun o bölgede yolunma ya da eksiklik. Genel vücutta bu tip kellikler var mı?

daha çok erken sayılır :( Kafes tabanında ki ızgaranın çıkartılması ve ön hazırlığı gerekiyor. Bence en az 8-10 günleri var
Bende sizin gibi düşünüyorum.Çok şaşırdım görünce sanırım yuva hazırlığına girmiş anne baba sürekli boş yuavlığa girip çıkıyorlar.Yuvalığı çıkartmayı düşünüyorum.Izgarayı çıkartamam anne baba evcil değil.Kafes ızgarasına içten ulaşıldığı için kafesten kuşları çıkartmam gerek onu da yapamam yapsam da geri koymakta çok güçlük çekerim şu an ne önerirsiniz.Kafes ızgara ile bütün sadece altı alıp talaş veya pelet vb.ekliyebilirim önerirseniz.

Bende sizin gibi düşünüyorum.Çok şaşırdım görünce sanırım yuva hazırlığına girmiş anne baba sürekli boş yuavlığa girip çıkıyorlar.Yuvalığı çıkartmayı düşünüyorum.Izgarayı çıkartamam anne baba evcil değil.Kafes ızgarasına içten ulaşıldığı için kafesten kuşları çıkartmam gerek onu da yapamam yapsam da geri koymakta çok güçlük çekerim şu an ne önerirsiniz.Kafes ızgara ile bütün sadece altı alıp talaş veya pelet vb.ekliyebilirim önerirseniz.
Sert mısır granülleri var onlardan alır tellere kadar koyarsam ayakları tellerden giremez diye düşündüm.Koyayım mı?

Geri