Yavrulu yerli takım fiyatı bumudur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LooPS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LooPS

iyikus.com Üyesi
Adana’da yaşıyorum , bi yandıktan 7 yavrulu yerli takım alıcam

adam diyorki anne baba için 100TL
Yavru tanesi içinde 40 TL den 7 tane yavrusu var , 280 TL yavru 100 TL de anaçlar 380 TL piyasası bumu ? Bakıcı kanmış

İstanbul'da çiftler ( yumurtasız ya da yavrusuz ) 250 - 400 arası değişiyor yerliler de. Eminönü kuş pazarı, Bursa kuş pazarı, Edirnekapı kuş pazarı... Semt petshopları daha pahalı. Kim kime ne yutturursa.
.
Mesela İstanbul'da birçok yerde fiyatlar hemen hemen aynı;

• Yavru kuşlar ortalama 80 TL
• Yetişkin damızlıklar 120-150 arası
• Petshoplar da bu fiyat yavrular da 120 ye çıkabiliyor
.
7 yavrulu çift 380 TL sağlıkları yerindeyse ve beğendiyseniz gayet iyi rakam bana göre. 300'e el sıkardım=)
.
Tabi Adana piyasasını bilmek lazım=) Adana da bu fiyatlar pahalı olabilir. Forumdan Adana da yaşayan piyasa bilen bir arkadaş varsa ya da Adana piyasasını bilen. Yardımcı olacaktır.

Oyla 0
Adana’da yaşıyorum , bi yandıktan 7 yavrulu yerli takım alıcam

adam diyorki anne baba için 100TL
Yavru tanesi içinde 40 TL den 7 tane yavrusu var , 280 TL yavru 100 TL de anaçlar 380 TL piyasası bumu ? Bakıcı kanmış
Valla çok güzel fiyat. Bizim İzmir’de 100 liraya yavru satanlar var. Öyle bir niteliği, vasfı falan da yok yani. Standart yerli yavru kuşları 100 liraya satıyorlar. Yetişkinler içinse bizim burada 50 liranın altında bulamazsın. Benim hesaplamaya göre 7 yavru her biri hadi 100 değil de 80 TL olsa 7x80’den 560 TL. Yetişkinler de hadi az fiyat söyleyeyim 50 liradan olsa 50x2’den 100 TL. 560+100’den toplam 660 TL. Seninkiler 380 lira çok iyi. Çok uygun fiyat.

Oyla 0
Valla abiler kime sorsam oha diyor o kadar verilirmi en fazla 300 diyorlar 7 yavrulu kuş için , 300 de az ki 7 yavrulu için

Oyla 0
ResEsif verecekti tam gittik bakarken erkeği kaçtı şansımıza , normal yerli bir kuş sarı ve yeşil galiba mavide. Olabilr

Oyla 0
Gidiyom alayım ozaman solun kazık yediysek vatana millete hayırlı olsun

Oyla 0
Bursada 150 TL takım alabiliyorsun yavrular 40 tlden 75 TL arasında Hollanda veya kırıklar tabi diğer şehirler pahalı

Oyla 0
abiler herşey iyi güzel maşşalah eve geldikten 3 saat sonra kuş yumurta yaptı ve kafesin tabanına aldım yuvalığa koydum ama yatmadı D:
Ortam değişikliği, adaptasyon problemi...Normaldir. Tahminimce devamı gelmeyecektir. 1 ay içerisin de yuvayı benimseyip düzenleme yaptıktan sonra girip orada yapacaktır. Stresini azaltmak için probiyotik takviyesi yapabilirsiniz.
.

Oyla 0
Bu durum için bir konu hazırlayacağım.
Maalesef yumurtalı kuşlar ya da yumurtlayacak kuşların yerleri değiştiğinde kuluçkayı bitiriyorlar. Eğer yumurtaları dolu ve çıkmaya yakınlarda bir katliam yapmış oluyorsunuz. Dolu yumurta kadar can'a kıymış oluyorsunuz. Almayın, aldırmayın :(

Oyla 0
Bu durum için bir konu hazırlayacağım.
Maalesef yumurtalı kuşlar ya da yumurtlayacak kuşların yerleri değiştiğinde kuluçkayı bitiriyorlar. Eğer yumurtaları dolu ve çıkmaya yakınlarda bir katliam yapmış oluyorsunuz. Dolu yumurta kadar can'a kıymış oluyorsunuz. Almayın, aldırmayın :(
Çok yararlı bi konu olur hocam... Bu hatayı hatırlarsanız ben yapmıştım. Kaldı ki ben direkt kendi yuvalığıyla almıştım. Hiç farketmiyor, reddetmişti direkt. 2. Yumurtasını da tabana yapmıştı ve sonlandırmıştı.
.
Şimdi ise yeni yuvasının düzenini sağlıyor=) Umarım sağlıklı bir süreç beni bekliyordur.

Oyla 0
Geri