Valla çok güzel fiyat. Bizim İzmir’de 100 liraya yavru satanlar var. Öyle bir niteliği, vasfı falan da yok yani. Standart yerli yavru kuşları 100 liraya satıyorlar. Yetişkinler içinse bizim burada 50 liranın altında bulamazsın. Benim hesaplamaya göre 7 yavru her biri hadi 100 değil de 80 TL olsa 7x80’den 560 TL. Yetişkinler de hadi az fiyat söyleyeyim 50 liradan olsa 50x2’den 100 TL. 560+100’den toplam 660 TL. Seninkiler 380 lira çok iyi. Çok uygun fiyat.Adana’da yaşıyorum , bi yandıktan 7 yavrulu yerli takım alıcam
adam diyorki anne baba için 100TL
Yavru tanesi içinde 40 TL den 7 tane yavrusu var , 280 TL yavru 100 TL de anaçlar 380 TL piyasası bumu ? Bakıcı kanmış
Kim diyor OHA diye. Gitsin 300 liraya bulsun o alnını karışlarım ben onun. En az 300 olur mu, EN AZ 500. 500 lira altına alamazsın normalde.Valla abiler kime sorsam oha diyor o kadar verilirmi en fazla 300 diyorlar 7 yavrulu kuş için , 300 de az ki 7 yavrulu için
=)) Yahu diyorum ki her bölgenin fiyat politikası vardır... 380 sana bana az. O bölge de fazla olabilir...Neyse, almaya gitti zaten.Kim diyor OHA diye. Gitsin 300 liraya bulsun o alnını karışlarım ben onun. En az 300 olur mu, EN AZ 500. 500 lira altına alamazsın normalde.
Yok daha gitmedim gideyimmi dönüşü yok bu işin=)) Yahu diyorum ki her bölgenin fiyat politikası vardır... 380 sana bana az. O bölge de fazla olabilir...Neyse, almaya gitti zaten.
Git git, dönüşü yok bu işin. Çok uygun fiyat.Yok daha gitmedim gideyimmi dönüşü yok bu işin
Ne güzel. Hayırlı olsun.gittim 1 çift yerli aldım ama iri yerli ve dişi de yumurta var ama daha doğurmamış
1 çift daha aldım ondada 5 yumurta var 2 tane çıktımı gidip alıcam
toplamda 500 tl ye anlaştık
kuşlar çok sağlılı ve renkleri çok güzel
Ortam değişikliği, adaptasyon problemi...Normaldir. Tahminimce devamı gelmeyecektir. 1 ay içerisin de yuvayı benimseyip düzenleme yaptıktan sonra girip orada yapacaktır. Stresini azaltmak için probiyotik takviyesi yapabilirsiniz.abiler herşey iyi güzel maşşalah eve geldikten 3 saat sonra kuş yumurta yaptı ve kafesin tabanına aldım yuvalığa koydum ama yatmadı D:
Çok yararlı bi konu olur hocam... Bu hatayı hatırlarsanız ben yapmıştım. Kaldı ki ben direkt kendi yuvalığıyla almıştım. Hiç farketmiyor, reddetmişti direkt. 2. Yumurtasını da tabana yapmıştı ve sonlandırmıştı.Bu durum için bir konu hazırlayacağım.
Maalesef yumurtalı kuşlar ya da yumurtlayacak kuşların yerleri değiştiğinde kuluçkayı bitiriyorlar. Eğer yumurtaları dolu ve çıkmaya yakınlarda bir katliam yapmış oluyorsunuz. Dolu yumurta kadar can'a kıymış oluyorsunuz. Almayın, aldırmayın