Yavrunun ölüm sebebi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Abdullah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Abdullah

iyikus.com Üyesi
5 günlük yavruyu ölü olarak buldum ölüm sebebi karabenek mi anlayamadım Diğer yavrularda siyahlık falan yok.

Ekli dosyalar

• B5F61355-6297-4A33-B774-ED9C730AFC51.jpeg
    B5F61355-6297-4A33-B774-ED9C730AFC51.jpeg
    107.6 KB · Görüntüleme: 15
Çözüm
ilaveten, karabenek hastalığının teşhis ve tedavisi bizde biraz yanlış anlaşiliyor, bazı youtuberlerın yalan yanlış anlatımları da mevcut

aşağidaki özet videoyu izlemenizi öneririm.

Merhaba, ezilme olmamış. Anne bebeği ayırt etmiş olabilir ve soğuktan ölmüş olabilir. Beslemiş gerçi.
Bağırsakları sağlıklı görünmüyor temel anlamda. Bir iç kanama ya da dışkılayamama sorunundan ölmüş olabilir. - Tahmini bu şekilde zor olan bakteriyel bir sorun da olabilir.

Merhaba, ezilme olmamış. Anne bebeği ayırt etmiş olabilir ve soğuktan ölmüş olabilir. Beslemiş gerçi.
Bağırsakları sağlıklı görünmüyor temel anlamda. Bir iç kanama ya da dışkılayamama sorunundan ölmüş olabilir. - Tahmini bu şekilde zor olan bakteriyel bir sorun da olabilir.
Çok teşekkürler üstat karabenekse diğer yavrulara bulaşır diye korktum bakteriyel bir durum ihtimaline karşın ben yuvayı önlem amaçlı temizleyeceğim

Çok teşekkürler üstat karabenekse diğer yavrulara bulaşır diye korktum bakteriyel bir durum ihtimaline karşın ben yuvayı önlem amaçlı temizleyeceğim
Karabenek yok kuşunuzda ama yine de temizleyin elbette. Diğer yavrularda da bu durum tekrar ederse, değerlendirmesini yapalım olur mu?

ilaveten, karabenek hastalığının teşhis ve tedavisi bizde biraz yanlış anlaşiliyor, bazı youtuberlerın yalan yanlış anlatımları da mevcut

aşağidaki özet videoyu izlemenizi öneririm.

Çözüm
Geri