Kafes tabanına koydum yavru ile babası yaklaşık 20 dakika orada yem kırdılar yavru tabandan tele uçtu ama tam tutunamadı bende elimle ittirdim ve şu anda tünekte oyuncak ile oynuyor. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.Artık yem kırmayi öğrenmek istiyor
Kafes tabanına derin olmayan bir kapta yem koyun yavruyu da indirin baba yem y kırmayı öğretcektir
Yavruları görebilir miyim@İpek.s yavru kafeste uçuyor ayrı kafese almam gerekli mi?
Yavruları görebilir miyim
Tamemen yeme düştüğünü sanmıyorum kuşların görselini ekler misiniz. Gün içinde ilk iki kuşu kafes tabanına indirip belli saat aralıklarıyla kafes tabanında bırakıp babanın yem kırmasını öğretmesini sağlamanız gerekiyor kafes içinde uçtuğunuz dediğiniz şey aslında Kanat egzersizi yapıyor
Maşallah çok tatlı bir erkek başka yavrular varmı
Yavru artık yuvalığa girmiyor annesi babasıyla uğraşıyor. Babasondan alıp veremediği var galiba Kafes tabanında sürekli babayla yavruyu indirdim artık kendisi yiyor. Su içerken de gördüm. Bugün dışarı ç8karttığımda bir anda uçmaya başladı ama çok süratliydi duvara kafasını vurmadı ama biraz korktu.
Yok maalesef diğerleri faha oluşmadan öldüMaşallah çok tatlı bir erkek başka yavrular varmı
Varsa onları da aynı şekilde kafes tabina indirerek yeme düşmelerini sağlayabilirsiniz
Anladım olsun üzülmeyin maşallah bu çok tatlı olmuş tüyü kadar ömürlü olsunYok maalesef diğerleri faha oluşmadan öldü