nazlı ve bayram
iyikus.com Üyesi
Merhaba geçen gün attığım yavru yuvadan atladı fakat annesiyle pek anlaşamıyor gibi annesi biraz dövdü kuş tekrar yuvaya kaçtı başka bir kafese koymamiz mi gerekiyor acaba
Merhaba , öncelikle yavruların tekrardan resmini görebilir miyim?Merhaba geçen gün attığım yavru yuvadan atladı fakat annesiyle pek anlaşamıyor gibi annesi biraz dövdü kuş tekrar yuvaya kaçtı başka bir kafese koymamiz mi gerekiyor acaba
Muhtemelen tekrardan kızışıyor bu yuvadaki yavrular için sorunAnne son günlerde çok sinirli babayı da dövüyor bazen . Yavrulara ilgisi de azaldı gibi hissediyorum ama inşallah yanlış düşünüyorumdur
Bundan sonra kritik bir Zaman dilimine girmiş bulunuyorsunuz.Evet kardesler
Mamayı baba ile öğrenirler mama yemeyi öğrenmeleri çok iyi olurTüm yavruları ayırmak zorunda kaldım . Çünkü anne çok dövüyordu. Yavrulardan 3 tanesi yem kirabiliyor biri uğraştı ama az biraz kırıyor diğeri de sadece marul kemirebiliyor. Yumurta maması yaptım fakat hiç yemiyorlar. Akşam da dal dari ile alıştırmaya çalışırım.
En küçük yavru için sorun olabilir bakabilir mıyım yavruların tümüne mümkünseTüm yavruları ayırmak zorunda kaldım . Çünkü anne çok dövüyordu. Yavrulardan 3 tanesi yem kirabiliyor biri uğraştı ama az biraz kırıyor diğeri de sadece marul kemirebiliyor. Yumurta maması yaptım fakat hiç yemiyorlar. Akşam da dal dari ile alıştırmaya çalışırım.