yem farkılılığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emirhan

iyikus.com Üyesi
2 yılı aşkın süredir kuşumda sürekli versele laga yem kullandım ( muhabbet kuşu ) sürekli versele laga yediği için tek tip beslenmesindense yanında farklı ve kaliteli bir yem alıp arada o farklı yemden de vermek istiyorum. Versele laga dışında versele lagaya yakın bildiğim ya da versele lagadan daha iyi bir yem markası bilmiyorum cahilliğime verin. Aklımda G1 experience gibi markalar var.

Komşumdan sahiplendiğim kuşa 2 yıldır bakıyorum. Bir şeye alışmadığı için bize alışana kadar kuşu sıkmak istemedim şimdi yavaş yavaş mamaya vs alıştırmaya başlıcam. Versele laga sağlık tohumu -Kinoa - yulaf - japon darısı - kızıl darı tohumu gibi tohumları ayrı olarak alıcam yanın da cede mama alıp kuşu mama yemeye alıştırmaya başlarken bu tohumlarla da beslenmesini sağlıcam ama yemini sürekli versele laga kullandım. Siz bütün yemlerin içeriğine ve hangisinin iyi olduğunu daha iyi bilirsiniz, versele laga prestige kullanıyorum yanında farklı bir yem kullanmakta istiyorum, bu alacağım tohumları da düşünürseniz versele laganın yanında hangi yem markasını önerirsiniz ? G1 yem içeriği bu şekilde...

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20220206-110908_Chrome.jpg
    SmartSelect_20220206-110908_Chrome.jpg
    957.4 KB · Görüntüleme: 5
  • SmartSelect_20220206-110943_Chrome.jpg
    SmartSelect_20220206-110943_Chrome.jpg
    966.7 KB · Görüntüleme: 5
Virkon-S güzel bir seçim olabilir. :) Ya da dili ağır gelmez diyorsanız TKKKF'nin Muhabbet Kuşları ve Papağanlar kitabını alabilirsiniz. Olmadı en kötü oyuncak falan alırsınız. :D

Virkon-S güzel bir seçim olabilir. :) Ya da dili ağır gelmez diyorsanız TKKKF'nin Muhabbet Kuşları ve Papağanlar kitabını alabilirsiniz. Olmadı en kötü oyuncak falan alırsınız. :D
Teşekkür ederim, bakalım ne varsa tamamlıcaz artık. Bu arada ben 1 ay önce versele laganın bu yabani sağlık tohumunu almıştım sizce nasıl içeriği doğrumu ? @Doğanay Y.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220206-203056_Gallery.jpg
    Screenshot_20220206-203056_Gallery.jpg
    897.2 KB · Görüntüleme: 3
Geri