Yem markaları hangi ülkeye ait?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YunusZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YunusZ

Yasaklanmış Kişilik
Versele-Laga= Belçika

Vitakraft=Almanya (Türkiye'dekiler artık Türkiye'de üretiliyor.)

Natural=Belçika

Benelux=Belçika

Witte Molen= Hollanda

Quik=Türkiye
Jungle=Türkiye
Gold-Wings=Türkiye

(Bu 3 markada Pelagos Akvaryum'a ait.)

Garden-Mix=Türkiye

Bado=Türkiye

Bonnie=Türkiye

Eurogold=Türkiye

Enjoy=Türkiye

Beak's Food=Türkiye

Arkadaşlar bildiğiniz kadarıyla soru işaretlerini doldurabilir misiniz?

Ayrıca başka markalar var ise onlarıda söylerseniz listeye ekleyebilirim.

Son düzenleme:
Ya bu Garden Mix de çok tozlu gibi gelmeye başladı. Elimdeki bitsin, G1’e geçmeyi düşünüyorum. %55 aspurlu yem.

Oyla 0
Vitakraftta Türkiye :) Bonnie de Türkiye. Bado ne yaa :) Hangi market satıyor?

Natural yem : Belçika
Deli nature : Belçika
Vivid :Türkiye
Bravo 302 : Türkiye
Bado genelde çoğu hipermarketler tarafından satılıyor. Hiç kullanmadım ama çok merak ediyorum. Sadece bu markanın ballı krakerini kullanmıştım ve kraker önermesemde bado krakeri beğenmiştim.
indir (2).jpeg

Oyla 0
Bado genelde çoğu hipermarketler tarafından satılıyor. Hiç kullanmadım ama çok merak ediyorum. Sadece bu markanın ballı krakerini kullanmıştım ve kraker önermesemde bado krakeri beğenmiştim.
Ekli dosyayı görüntüle 8056
KURAL 1: Üzerinde “vitaminli, mineralli vb.” şeyler yazan yemlerden uzak dur. Bu yemler her zaman bayat, sarı darı dal oluşan, katkılı ve aromalı yemlerdir. Bu yemler satın alınmaz. Alanlara engel olunur. Kimseye önerilmez. Marketlerde satılan ürünlerden uzak durulur.
Deli nature deneyebilirsin.
Yok ki Türkiye’de.

Oyla 0
HOBİ yemleri de bu kategoriye girer mi bilemiyorum ama M003, M007 vs. epey bir çeşit var

HOBİ = Türkiye (bazı darıları için ithal dese de)
Aslında Hobi’nin güzel karışımları var, karışım oranlarını beğeniyorum. Özellikle M003’ü denemek isterim, Doğanay abiye de akıl danıştım Hobi’nin çok tozlu olduğunu söyledi. Tozlu yemi napayım ben. Ama karışımları aslında güzel.

Oyla 0
KURAL 1: Üzerinde “vitaminli, mineralli vb.” şeyler yazan yemlerden uzak dur. Bu yemler her zaman bayat, sarı darı dal oluşan, katkılı ve aromalı yemlerdir. Bu yemler satın alınmaz. Alanlara engel olunur. Kimseye önerilmez. Marketlerde satılan ürünlerden uzak durulur.

Yok ki Türkiye’de.
Kural ne alaka tam anlayamadım. Ben zaten önermedim ki? Sadece merak ettim içeriğini. Bana kullanmama mı öneriyorsunuz? O anlamda mı yazdınız?

Oyla 0
Anladım sağolun. Bende tam dediğin gibi bir yem vardı hemde 1 kg. Her gün balkona koyuyorum güvercinlere veriyorum yiyorlar. Muhabbet için Garden-Mix ya da Versele-Laga Prestige kullanacağım.
Garden Mix kullanırsın güzeldir ancak Versela Laga önermem. İyi bir yem değil. Onun yerine eğer 5 kg alınacaksa Benelux, daha az miktarda alınacaksa Witte Molen, G1 Experience (henüz stoklara gelmedi) veya Deli Nature kullanılabilir. Garden Mix de çok güzel yemdir. Öneririm.

Oyla 0
Garden Mix kullanırsın güzeldir ancak Versela Laga önermem. İyi bir yem değil. Onun yerine eğer 5 kg alınacaksa Benelux, daha az miktarda alınacaksa Witte Molen, G1 Experience (henüz stoklara gelmedi) veya Deli Nature kullanılabilir. Garden Mix de çok güzel yemdir. Öneririm.
Dün bir arkadaşta Versele-Laga paraket yemi inceledim ve bayağı kaliteli idi. Zaten deneme amaçlı alacağım. Önce Garden-Mix kullanacağım. 5 kg alamam zaten 1kg yem bile 11 ay rahat gidiyor. G1 gördüm ama ekim ortalarında stoklara gelecek diyorlar hâla gelmedi ama. Onuda deneyebilirim.

Oyla 0
Dün bir arkadaşta Versele-Laga paraket yemi inceledim ve bayağı kaliteli idi. Zaten deneme amaçlı alacağım. Önce Garden-Mix kullanacağım. 5 kg alamam zaten 1kg yem bile 11 ay rahat gidiyor. G1 gördüm ama ekim ortalarında stoklara gelecek diyorlar hâla gelmedi ama. Onuda deneyebilirim.
Versela Laga’nın Loro Parque Paraket yemi var. O yem güzel ancak muhabbet yemi hiç de güzel değil. Versela Laga’ya bulaşma hiç.

Oyla 0
Versela Laga’nın Loro Parque Paraket yemi var. O yem güzel ancak muhabbet yemi hiç de güzel değil. Versela Laga’ya bulaşma hiç.
Benim incelediğin prestige paraket yemi idi. Beaks Food marka buldum onu önerenlerde duydum. Kutusu çok hoşuma gitti. Büyük ihtimal Versele-Laga'yı eleyip Beaks deneyeceğim.

Oyla 0
Benim incelediğin prestige paraket yemi idi. Beaks Food marka buldum onu önerenlerde duydum. Kutusu çok hoşuma gitti. Büyük ihtimal Versele-Laga'yı eleyip Beaks deneyeceğim.
Prestige paraket yemi de iyidir. Ama muhabbet iyi değil.
Beaks de Garden Mix’e benzerdir. Kutusu dediğin gibi çok güzel. Onu da deneyebilirsin.

Oyla 0
Prestige paraket yemi de iyidir. Ama muhabbet iyi değil.
Beaks de Garden Mix’e benzerdir. Kutusu dediğin gibi çok güzel. Onu da deneyebilirsin.
Deneyeceğim hocam sağolun. Açık yemden paket yeme geçince bayağı fiyat farkı oluyor bu arada ya. Fiyatlar tavan yapmış. Eskiden açık yem alıp yanınada aspur alıp karıştırıyordum. Ucuzda oluyordu.

Oyla 0
Geri