Yem Öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brckfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brckfb

Forum Sakini
Sultan papağanım için Gold wings premium yem kullanıyorum ancak yemi değiştirmek istiyorum sindirim için en iyi yem hangisi? Önerilerinizi bekliyorum 🙂

Daldari.netin muhabbet kuşu yemini kullandım çok kaliteli hem yem çeşidi fazla hem de çok taze bir araştır derim sultan papağını yemide mevcut.

Sultanlar için bence en iyi yem muhabbet kuşu yemi :) Şaka değil çekirdek hariç yem aynı yem. Çekirdekte uzun vadede bana göre zararlı zaten.. Marka olarak ise garden mix tabiki :)

Petmarketburada sitesindeki tohumları (G1-Experience) kullanıyorum bir süredir ve kalitesinden oldukça memnunum. Eğer ayrı ayrı tohum alıp karıştırma imkanınız varsa buradan almanızı tavsiye ederim. Muhabbet kuşu için karışık yem var yanılmıyorsam ama diğer türler için dediğim gibi ayrı ayrı tohum alıp karıştırmak lazım.

Petmarketburada sitesindeki tohumları (G1-Experience) kullanıyorum bir süredir ve kalitesinden oldukça memnunum. Eğer ayrı ayrı tohum alıp karıştırma imkanınız varsa buradan almanızı tavsiye ederim. Muhabbet kuşu için karışık yem var yanılmıyorsam ama diğer türler için dediğim gibi ayrı ayrı tohum alıp karıştırmak lazım.
Teşekkür ederim 🙂

Sultanlar için bence en iyi yem muhabbet kuşu yemi :) Şaka değil çekirdek hariç yem aynı yem. Çekirdekte uzun vadede bana göre zararlı zaten.. Marka olarak ise garden mix tabiki :)

Abi ben çekirdek ayikliyorum iki tane anca veriyorum çekirdek hiç olmazsa yemiyor 😂

Geri