Teşekkür ederimDaldari.netin muhabbet kuşu yemini kullandım çok kaliteli hem yem çeşidi fazla hem de çok taze bir araştır derim sultan papağını yemide mevcut.
Teşekkür ederimSultanlar için bence en iyi yem (Türkiye de satılan)versele laga loro parque.
Teşekkür ederimPetmarketburada sitesindeki tohumları (G1-Experience) kullanıyorum bir süredir ve kalitesinden oldukça memnunum. Eğer ayrı ayrı tohum alıp karıştırma imkanınız varsa buradan almanızı tavsiye ederim. Muhabbet kuşu için karışık yem var yanılmıyorsam ama diğer türler için dediğim gibi ayrı ayrı tohum alıp karıştırmak lazım.
Abi ben çekirdek ayikliyorum iki tane anca veriyorum çekirdek hiç olmazsa yemiyorSultanlar için bence en iyi yem muhabbet kuşu yemi Şaka değil çekirdek hariç yem aynı yem. Çekirdekte uzun vadede bana göre zararlı zaten.. Marka olarak ise garden mix tabiki
Özellikle sultan papağanı besleyenlerin iştirakını merakla beklediğim bir konudur. Çekirdek zararlı mıdır? Hangi türleri zararlıdır? Neden Zararlıdır? Verilecekse ne kadar verilmelidir vs.vb. gibi konuların irdelendiği bir konu olursa birçok arkadaşımıza da faydası olacaktır. Son zamanlarda konusu döndüğü için açtım bu konuyu...
- Muratsani
- Cevaplar: 17
- Forum: Tartışalım
Çekirdeğe eksiltip çedene ve aspiri bir miktar arttırmak iyi olabilir.Abi ben çekirdek ayikliyorum iki tane anca veriyorum çekirdek hiç olmazsa yemiyor
İki tane koyuyorum abi sadece ama oburlerini de artirayim o zamanÇekirdeğe eksiltip çedene ve aspiri bir miktar arttırmak iyi olabilir.