Yemliğin konumu nerde olmalı?

Yahu bu yemliğin üstünde beyaz plastik var. Kuş nasil kafasını sokuyor ve yiyor bunu? Yoksa tünek parçasımı bu.
O plastik resimde görüldüğü gibi büyük bir plastik değil. Yemliği parçalara ayırmak ve kuşun yeme atlayarak yemi dağıtmasını engellemeye yaradığı söylenen bir parça ama çıkarsan da olur. Ben çıkarılmış şekilde kullanıyorum ve sorun olmuyor.

Oyla 0
yeni model akıllı yemlikler var ama çok pahalı. 49 lira civarı :)
Ekli dosyayı görüntüle 8704
Abi bunu gördümde demonte geliyor o kötü. Ben montaj yapamam herhalde bunu. :)
O plastik resimde görüldüğü gibi büyük bir plastik değil. Yemliği parçalara ayırmak ve kuşun yeme atlayarak yemi dağıtmasını engellemeye yaradığı söylenen bir parça ama çıkarsan da olur. Ben çıkarılmış şekilde kullanıyorum ve sorun olmuyor.
Tamamdır şimdi anlaşıldı.

Oyla 0
Sorun işte üretilen malzemenin ülkemizde pahalı olması. Bu akıllı yemliği farukla ben yapmakyı düşünmüştük ama maliyeti çok tutunca öyle bir proje kaldı. Başkası yaptı. Bu arada ürünün benzeri Çin menşeili.

Oyla 0
Sorun işte üretilen malzemenin ülkemizde pahalı olması. Bu akıllı yemliği farukla ben yapmakyı düşünmüştük ama maliyeti çok tutunca öyle bir proje kaldı. Başkası yaptı. Bu arada ürünün benzeri Çin menşeili.
Bence çok gerekli değil be abi. Normal akıllı yemliklerin ben tek bir dezavantajını gördüm oda kuşların yedikleri yerin dar olması. Böyle bir ürün içinde 50 TL vermek biraz düşündürüyor insanı. :unsure: Bir de ürün normalden büyük sanki her kafese uyarmı ki bu?

Oyla 0
Akıllı yemliklerde ki açıklık kapatılmış;

-Yem kısmının darlığı
-Kabuk haznesinin bazen zor takılıp çıkarılması, temaslarla geriye doğru kendiliğinden çıkması
-tahta tünek :D

Beğenmediğim noktası ise kafes sabitleme durumu. Keza yemliği bitimin de yem içi kırıntı ve toz gibi şeylerden arındırmak için sürekli çevir aç tak yapmak kolaylık değil.

Tek ya da çift kuşu olanlar için bu fiyata olabilir. Ben alırdım. Fakat benim gibi fazlaca kuş besleyenler için fiyat çok fazla, ve yeniliğine orantıyla gereksiz masraflı bir tercih olur.

Oyla 0
Akıllı yemliklerde ki açıklık kapatılmış;

-Yem kısmının darlığı
-Kabuk haznesinin bazen zor takılıp çıkarılması, temaslarla geriye doğru kendiliğinden çıkması
-tahta tünek :D

Beğenmediğim noktası ise kafes sabitleme durumu. Keza yemliği bitimin de yem içi kırıntı ve toz gibi şeylerden arındırmak için sürekli çevir aç tak yapmak kolaylık değil.

Tek ya da çift kuşu olanlar için bu fiyata olabilir. Ben alırdım. Fakat benim gibi fazlaca kuş besleyenler için fiyat çok fazla, ve yeniliğine orantıyla gereksiz masraflı bir tercih olur.
benim kuşlarım yemek konusunda kavgacı hangi tür yemlik alayım ızgaralık olurmu kavga ederlermi

Oyla 0
Geri