KanaryalıVeMutlu
Forum Sakini
Bazıları yemliklerini yemlik için ayrılmış bölüme koymuyorlar kafesin içine koyuyorlar farkı ne?
O plastik resimde görüldüğü gibi büyük bir plastik değil. Yemliği parçalara ayırmak ve kuşun yeme atlayarak yemi dağıtmasını engellemeye yaradığı söylenen bir parça ama çıkarsan da olur. Ben çıkarılmış şekilde kullanıyorum ve sorun olmuyor.Yahu bu yemliğin üstünde beyaz plastik var. Kuş nasil kafasını sokuyor ve yiyor bunu? Yoksa tünek parçasımı bu.
Izgara gibi bir şey o dediğiniz parça. Benimkiler onlara tutunup yiyorlar. Yemlik geniş olduğu için hiç sıkıntı olmuyor.Yahu bu yemliğin üstünde beyaz plastik var. Kuş nasil kafasını sokuyor ve yiyor bunu? Yoksa tünek parçasımı bu.
Abi bunu gördümde demonte geliyor o kötü. Ben montaj yapamam herhalde bunu.
Tamamdır şimdi anlaşıldı.O plastik resimde görüldüğü gibi büyük bir plastik değil. Yemliği parçalara ayırmak ve kuşun yeme atlayarak yemi dağıtmasını engellemeye yaradığı söylenen bir parça ama çıkarsan da olur. Ben çıkarılmış şekilde kullanıyorum ve sorun olmuyor.
Gereksiz bir icat olmuş. 50 lira verilecek bir şey de değil. 50 lira etmez.Abi bunu gördümde demonte geliyor o kötü. Ben montaj yapamam herhalde bunu.
Bence çok gerekli değil be abi. Normal akıllı yemliklerin ben tek bir dezavantajını gördüm oda kuşların yedikleri yerin dar olması. Böyle bir ürün içinde 50 TL vermek biraz düşündürüyor insanı. Bir de ürün normalden büyük sanki her kafese uyarmı ki bu?Sorun işte üretilen malzemenin ülkemizde pahalı olması. Bu akıllı yemliği farukla ben yapmakyı düşünmüştük ama maliyeti çok tutunca öyle bir proje kaldı. Başkası yaptı. Bu arada ürünün benzeri Çin menşeili.
benim kuşlarım yemek konusunda kavgacı hangi tür yemlik alayım ızgaralık olurmu kavga ederlermiAkıllı yemliklerde ki açıklık kapatılmış;
-Yem kısmının darlığı
-Kabuk haznesinin bazen zor takılıp çıkarılması, temaslarla geriye doğru kendiliğinden çıkması
-tahta tünek
Beğenmediğim noktası ise kafes sabitleme durumu. Keza yemliği bitimin de yem içi kırıntı ve toz gibi şeylerden arındırmak için sürekli çevir aç tak yapmak kolaylık değil.
Tek ya da çift kuşu olanlar için bu fiyata olabilir. Ben alırdım. Fakat benim gibi fazlaca kuş besleyenler için fiyat çok fazla, ve yeniliğine orantıyla gereksiz masraflı bir tercih olur.
Böceklenmiş ürün tavsiye etmemBir ucuz versiyonu var. Onun malzemesi de şu:
Ekli dosyayı görüntüle 8705
Yanyana olmaları birşeyi değiştirmeyebilir. Bu nedenle neden 2 ayrı yemlikle sunmuyorsunuz?benim kuşlarım yemek konusunda kavgacı hangi tür yemlik alayım ızgaralık olurmu kavga ederlermi
arkadaşlar yemlik in üstü açık olunca içine girme yada içine kaka yapma durumları olamazmı? yada içine yumurtlama ?Yanyana olmaları birşeyi değiştirmeyebilir. Bu nedenle neden 2 ayrı yemlikle sunmuyorsunuz?