Yeni aldığım erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serdar44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serdar44

iyikus.com Üyesi
Yaklaşık 2 aydır baktığım dişi jumbo kırığı muhabbet kuşuna jumbo erkek aldım dişi 5 aylık , erkek 3 aylık sıkıntı olmaz dedi petshop sahibi ama dişi sürekli erkeğin başını kaşıyıp ayak atıp üstüne çıkıyo sonrada ayaklarını ısırıyo sizce erkek kaç aylık daha da mı küçük ve erkek çok sessiz kalıyo kafeslerini ayırdım başka yapabileceğim bişey var mı şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• 8D6C0F5A-F895-407D-B8E1-3AF1E53728A7.jpeg
    8D6C0F5A-F895-407D-B8E1-3AF1E53728A7.jpeg
    163.4 KB · Görüntüleme: 3
  • A28DFC68-15AE-47B4-B4C7-8BDA251A5093.jpeg
    A28DFC68-15AE-47B4-B4C7-8BDA251A5093.jpeg
    178.3 KB · Görüntüleme: 3
Erkek adaptasyon sürecinde. 1-2 hafta sürebilir bu durum. Alaka gösterin.

Sonrasında birleştirme gerçekleştirebilirsiniz. Erkek en az 7 aylık olana kadar çiftleşme durumuna izin vermezseniz daha sağlıklı olur.

Oyla 0
Evet hocam dün aldım daha alışmadı dişi de çok baskın davranınca kafeslerini ayırdım şu anda başka bişey yapabilirmiyim yoksa bi kaç ay erkek olgunlaşana kadar kafesler böyle ayrı mı kalsın
Erkek küçük daha 1 yaşında bence çiftleşmeye uygun olur dişide 7 8 aylıkken hazır olur kuluçkaya yatmaya

Oyla 0
Erkek adaptasyon sürecinde. 1-2 hafta sürebilir bu durum. Alaka gösterin.

Sonrasında birleştirme gerçekleştirebilirsiniz. Erkek en az 7 aylık olana kadar çiftleşme durumuna izin vermezseniz daha sağlıklı olur.
Çok sağolun hocam arada bi dışarı ikisini de çıkarmam uygun olur mu yoksa 1-2 hafta adaptasyonu gerçekleşene kadar hiç birlikte çıkarmayayım mı birbirlerine alışmaları için yapabileceğim bişey var mı hocam

Oyla 0
Çok sağolun hocam arada bi dışarı ikisini de çıkarmam uygun olur mu yoksa 1-2 hafta adaptasyonu gerçekleşene kadar hiç birlikte çıkarmayayım mı birbirlerine alışmaları için yapabileceğim bişey var mı hocam
Adaptasyon sürecini atlatmasına müsade etmenizin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Sonrasında kafes birleşimi ya da beraber uçuşları gerçekleştirebilirsiniz.

Eve yeni gelen kuşların genel durumlarındandır durgunluklar.

Oyla 0
Geri