Fotoğraftan ziyade sevgili @Melike Gül üm dediği gibi video ve dışkı fotoğrafı eklerseniz yardımcı olmak daha kolay olacaktır.Aramıza hoşgeldiniz. Çok geçmiş olsun
İlk olarak kuşunuzun kafesinin altına temiz bir peçete koyun ve 2-3 dışkı yaptığında resmini çekip buraya atın. Ayrıca kuşunuzun minimum 15 saniyelik bir videosunu da atınız.
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
Etrafı gözlemleyip alışana kadar 1 hafta kadar kafesten çıkarmamak daha doğru.Bu şekilde yeni aldigimizi için kafesten çıkarmamıyorum
Başka bir yöntem deneyemyizmi benim evim biraz şehre uzak sık gidip gelemiyorumDışkılar pek beklendiği gibi değil doğrusu. Probiyotik ve elektrolit kullami sonrasi değişime bakmak gerekiyor. Kuşlar için uygun bir probiyotik temin ediniz. Entrobac gibi
Meyve tüketimi varsa 1 parça çekirdeği alınmış elma verilebilir. Yemiyorsa eğer taze kekik öncelikli servis edilebilir. Oda tüketilmiyorsa kekik çayı yapabilirsiniz.Başka bir yöntem deneyemyizmi benim evim biraz şehre uzak sık gidip gelemiyorum