Merhaba yeniden. hatırlarsınız yaklasik bir hafta önce muhabbet kuşumu kaybetmiştim. Bes gün önce bakkala ekmek almaya giderken mahallede petshop açıldığını fark edip bir muhabbet kusuyla eve döndüm
Vallahi adam erkek dedi ama bence dişi bir kuş sanıyorum. Rengi dönmezse. Umarım erkektir diye aldım. kendisi henüz yavru. Bir kac günde elime alismaya başladı. Fakat bazi sorunları var. Ben mi evhamliyim diye paylaşmak istedim.
Öncelikle kuş vaktini hep aynı tunekte sabit durarak geçiriyor. Nedense üst tunekleri kullanmiyor. Hep alt tuneklerde ya da yerde duruyor. Ama ben ele alistirirkeb üst tuneklere konuyor. Bir müddet sonra yine aşağıya iniyor.
İkinci sorun beş gün oldu daha cik dedigini duymadim. Hic ötmedi.
Belki kucuktur kabuk kiramaz diye kabuksuz yemde koymuştum daha cok onlari yiyor. Buna alistirmak kötü bir sey mi diye de merak ediyorum. Arada kabuklu da yiyor ama daha cok kabuksuzu tercih etmeye basladi.
Son sorum fotograftada goreceksiniz aşağıdaki bazi tüyleri duzensiz duruyor. Bu yavrularda normalmi

Öncelikle kuş vaktini hep aynı tunekte sabit durarak geçiriyor. Nedense üst tunekleri kullanmiyor. Hep alt tuneklerde ya da yerde duruyor. Ama ben ele alistirirkeb üst tuneklere konuyor. Bir müddet sonra yine aşağıya iniyor.
İkinci sorun beş gün oldu daha cik dedigini duymadim. Hic ötmedi.
Belki kucuktur kabuk kiramaz diye kabuksuz yemde koymuştum daha cok onlari yiyor. Buna alistirmak kötü bir sey mi diye de merak ediyorum. Arada kabuklu da yiyor ama daha cok kabuksuzu tercih etmeye basladi.
Son sorum fotograftada goreceksiniz aşağıdaki bazi tüyleri duzensiz duruyor. Bu yavrularda normalmi