Merhaba bugün yeni bir kuş aldım. Yavru denildi. Sizcede yavrumu kac aylık duruyor ve en önemlisi erkek değilmi. Birde sağlıkımi genel olarak sizce nasıl
Çok teşekkür ederimYeni kuşunuz hayırlı olsun
Maşallah çok tatlı
Bir birbuçuk aylık civarında bir erkek
Sağlığı ile ilgili kesin birşey söylemem fotoğraf yeterli değil kısa bir video paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım
Temiz peçete üzerinde dışkı da paylaşın bakalım
Rica ederimÇok teşekkür ederimtabi yarın yapayım inşallah şuan uyuyor. Erkek olmasına cok sevindim. Geçen aldığım kuş dişi çıkmıştı
Dışkısı bu şekilde sizce nasılYeni kuşunuz hayırlı olsun
Maşallah çok tatlı
Bir birbuçuk aylık civarında bir erkek
Sağlığı ile ilgili kesin birşey söylemem fotoğraf yeterli değil kısa bir video paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım
Temiz peçete üzerinde dışkı da paylaşın bakalım
Tamamdır doğanay bey ben bugun suluguna probiyotik verdim. Birde yakınımın yeni kuşunu yorumlarsanız çok sevinirim fotoğrafını atıyorumOrtama yeni geldiğinden dışkısı kabul edilebilir durumda diyelim. 1-2 hafta içinde düzelmezse tedavi edilmesi gereken bir dışkısı var. Probiyotik vermeyi ihmal etmeyiniz.
Kuş 3. ayına yaklaşıyor gibi. Erkek
masallah çok güzel ömürlü saglikli olsunMerhaba bugün yeni bir kuş aldım. Yavru denildi. Sizcede yavrumu kac aylık duruyor ve en önemlisi erkek değilmi. Birde sağlıkımi genel olarak sizce nasıl
Çok teşekkür ederim sağolunmasallah çok güzel ömürlü saglikli olsunyeşil muratttir uğurlu gelsin size
![]()
Çok teşekkür ederiz doğanay beyMaşallah yakınınızın kuşu da çok tatlı bir erkek. Hemen hemen sizin bebekle aynı dönem kuşu. İkisi de spangle mutasyonu.
Bence mavi kuşlar ton açısından daha değerli. Yeşil kendi içinde 3-4 tonda kalırken mavi bu sayının 2-3 katı olabiliyor. Bunlara ek farklı mutasyonlarda eklenince zenginliği aşırı fazlalaşıyor.Bayılıyorum böyle yeşil yeşil kuşlara yaa, benim ev maviş doldugüya gidip sarılı yeşilli bi yavru alayım diyordum, dayanamayıp yine mavi sahiplendim
maşallah iki yavruda çok tatlı bal
Valla mavinin 50 tonu diye film çekebiliriz artık Doğanay hocam, 50 tonu var artık evde çünküBence mavi kuşlar ton açısından daha değerli. Yeşil kendi içinde 3-4 tonda kalırken mavi bu sayının 2-3 katı olabiliyor. Bunlara ek farklı mutasyonlarda eklenince zenginliği aşırı fazlalaşıyor.
Çok teşekkür ederim sağolunBayılıyorum böyle yeşil yeşil kuşlara yaa, benim ev maviş doldugüya gidip sarılı yeşilli bi yavru alayım diyordum, dayanamayıp yine mavi sahiplendim
maşallah iki yavruda çok tatlı bal