Çok teşekkür ediyorum ederim hocam evet renklerine bayıldım sağlıkla yeme düşsünlerler artık 3 Tane ama baya uğraştım bu yaramazlarlaMaşallah harika gözüküyorlar kocaman olmuşlar ya
Melanistik demek istediniz değil mi Doğanay hocam hangisi o siyah kanat melanistik olursa Süper olur demişti bir üreticiMelanin spangle, opal spangle bir de opal olmuş. Maşallah fıstıklara
bu telefon her şeyi düzeltmese şaşarım evet hocam melanistikMelanistik demek istediniz değil mi Doğanay hocam hangisi o siyah kanat melanistik olursa Süper olur demişti bir üretici
Hangisi hocam melanistik çok merak ediyorum melanistik te ki özellik nedir görsel olarak en büyük fark nedir ? Google den baktım ama bir kuş görselinin altında melanistik yazıyordu onunda doğruluğudan emin değilimbu telefon her şeyi düzeltmese şaşarım evet hocam melanistik
Dövmeleri kötü olmuş. Gri kanatlı sürpriz oldu Çok tatlılar maşallah
m/hvapvav
Kulukcanin bu haldeyken sonuna geldik maalesef anaçlar dövüyordu ben besliyorum ve daldari yiyorlar
Evet hocam ben onu spangle bekliyordumDövmeleri kötü olmuş. Gri kanatlı sürpriz oldu Çok tatlılar maşallah