Yeni muhabbet kuşumu diğer kuşların kafesine koymalı mıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miyaviizm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

miyaviizm

iyikus.com Üyesi
İki dişi kuşum var, yeni yavru bir erkek muhabbet kuşu aldım ama konuşması için ayrı bir kafese koymam gerekiyor. Kafesi sipariş ettim, gelene kadar diğer kuşların kafesine koyarsam bana alışmakta zorlanır mı?

İki dişi kuşum var, yeni yavru bir erkek muhabbet kuşu aldım ama konuşması için ayrı bir kafese koymam gerekiyor. Kafesi sipariş ettim, gelene kadar diğer kuşların kafesine koyarsam bana alışmakta zorlanır mı?
Başka kafes olmadığı için yeni kuşu tek başına kafese koydum. Diğer kuşlarımı da odaya bıraktım. Yavru olduğu için duvara çarpar diye korktum.

Kuşunuz kaç aylık görsel paylaşırsanız
İki dişinin yanında ciddi bir şekilde hırpalanabilir

Kuşunuz kaç aylık görsel paylaşırsanız
İki dişinin yanında ciddi bir şekilde hırpalanabilir
Bir önceki konularıma bakarsanız eğer dişi kuşlarımı görebilirsiniz. Buradaki yöneticilerden biri dişi kuşlarımın birine 4 diğerine tahmini 5 aylık demişti. Bu onlardan biraz daha küçük, yavru yani.

Ekli dosyalar

• 831E787C-000E-420F-9FEB-24FDECF04667.jpeg
    831E787C-000E-420F-9FEB-24FDECF04667.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 11
hayır problem olmayacaktır. O süreçte ortama alışır

Geri