Başka kafes olmadığı için yeni kuşu tek başına kafese koydum. Diğer kuşlarımı da odaya bıraktım. Yavru olduğu için duvara çarpar diye korktum.İki dişi kuşum var, yeni yavru bir erkek muhabbet kuşu aldım ama konuşması için ayrı bir kafese koymam gerekiyor. Kafesi sipariş ettim, gelene kadar diğer kuşların kafesine koyarsam bana alışmakta zorlanır mı?
Kuşunuz kaç aylık görsel paylaşırsanızİki dişi kuşum var, yeni yavru bir erkek muhabbet kuşu aldım ama konuşması için ayrı bir kafese koymam gerekiyor. Kafesi sipariş ettim, gelene kadar diğer kuşların kafesine koyarsam bana alışmakta zorlanır mı?
Yavru olanı kafese koymak için iki dişiyi çıkarttığımda üçü yan yana sakince duruyorlardı. Kavga dalan etmediler hiçKuşunuz kaç aylık görsel paylaşırsanız
İki dişinin yanında ciddi bir şekilde hırpalanabilir
Bir önceki konularıma bakarsanız eğer dişi kuşlarımı görebilirsiniz. Buradaki yöneticilerden biri dişi kuşlarımın birine 4 diğerine tahmini 5 aylık demişti. Bu onlardan biraz daha küçük, yavru yani.Kuşunuz kaç aylık görsel paylaşırsanız
İki dişinin yanında ciddi bir şekilde hırpalanabilir
Anladım çok sağ olunKafesin geliş tarihine bağlı
1 hafta Kadar bile kalsa size alışmak konusunda zorlanmaz
Rica ederimAnladım çok sağ olun
Şu an böyleler kavga etselerdi şimdiye ederlerdi sanırım bilemedim bağırıp çağırmadılar birbirlerineKafesin geliş tarihine bağlı
1 hafta Kadar bile kalsa size alışmak konusunda zorlanmaz
hayır problem olmayacaktır. O süreçte ortama alışırİki dişi kuşum var, yeni yavru bir erkek muhabbet kuşu aldım ama konuşması için ayrı bir kafese koymam gerekiyor. Kafesi sipariş ettim, gelene kadar diğer kuşların kafesine koyarsam bana alışmakta zorlanır mı?
Maşallah dişiler yavru erkeklere karşı biraz asabidir geneldeŞu an böyleler kavga etselerdi şimdiye ederlerdi sanırım bilemedim bağırıp çağırmadılar birbirlerine
hepsi tüyde ya bunun verdiği bir dinginlik, afallama durumu benceMaşallah dişiler yavru erkeklere karşı biraz asabidir genelde
Sizin kuşlar aralarına almışlar bile
Sorun olacağını sanmıyorum bu görüntüden sonra
Olabilir hocam açıkçası bu Kadar güzel kabullenmelerine şaşırdım benim dişiler olsaydı bunu hap diye yerlerdihepsi tüyde ya bunun verdiği bir dinginlik, afallama durumu bence